KIZLAR BETA HCG

mnkserce2

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
144
8
22
Merhaba kızlar benim 27 ekimde beta Hcg 4,98 bugün kan tahlili yaptırdım 9,08 çıktı normal mi sizce kassıklarım çok ağrıyor

Merhaba kızlar benim 27 ekimde beta Hcg 4,98 bugün kan tahlili yaptırdım 9,08 çıktı normal mi sizce kassıklarım çok ağrıyor
Artışa geçmiş hcg değerin ama 3 günde bir kan verin diyorlar ama biraz yıpratıcı bir süreç bu ama icanım sağ Salim atlatırsın aynı durum bende de var haftalardır kasık ağrısı batma göğüslerde batma bulantı 1.20 çıkmıştı değerim geçen hafta kan vermiştim Şuan beklemedeyim ama sancım çok oluyor

Değerinizi 2 güne bir kan vererek takip edecektir doktor belirli bir seviyeye gelene kadar . Düşük öğrenmek önemli değil 2 güne bir 2 kat artmalı beta

27 Ekim 4,89 du 3 gün geçti 9 olmuş
En az %66 artmalı diyolar ama genelde 2 kat artış bekleniyor doktorunuz yorumlar. 2 gün sonra yeniden kan verin ben 17 civarı öğrendim ve değerim 800 lere gelene kadar 2 günde bir daha sonra 4 günde bir kan alarak takip ettiler

Korktum şimdi ya yükselmezse

Dua edin olur mu içimde korku var
Merak etmeyin Allah'ın izniyle yükselir dinlenin ağır iş yapmayın avakado ve kabak çekirdeği yiyin bol bol ayaklarınızın altına yastık koyun yatın. Bende düşük değerle öğrendim ama çok şükür yükseldi dualarım tüm isteyen herkese nasip etsin Allah

Allah razı olsun doktora gösterdim bekli dış gebelik olabilir daha çok küçük dedi gebelik var ama hemen yükselmesi lazımdı dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum

Allah razı olsun doktora gösterdim bekli dış gebelik olabilir daha çok küçük dedi gebelik var ama hemen yükselmesi lazımdı dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum
Doktorlar her ihtimali söylüyor benim de daha yüksek olmalıydı ilk ogrendigimde ama yükselişe baktılar ve sorun olmadı bebeği ve keseyi gördüm. Ağlamayın lütfen umut hala var. Doktor yeniden kan aldı mı sizden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…