Kızlar benzetildiginiz ünlü isimler neler hadi resimli olarak paylasalm(Resimli)

Ben kime benziyorum kızlar sizce ?

Eklentiler

• 10415572_10204370536044705_3395372733652058087_n.jpg
    118,9 KB · Görüntüleme: 356
Teşekkürler eskiden severdim kendisini körpe zamanları da sanırım Asmalı Konak dizisi zamanları sanırım değil mi ? Bir de gözleri yeşil olaydı ahh nerdee

Aynen canım. Eskiden çok güzeldi. Şimdi beğenmiyorum kendini zorla seksi yapmaya uğraşıyor basit oluyor.

fotona baktım o yuzden dedim herkesn görüş açısı farklı işte ben hiç benzetemedim

Beni herkes farklı birilerine benzetiyor .
Siyah saçlı ve doğal göz rengimle Hatice şendil' i ve Fahriye evcen'i duymuştum .
Hatta sevgilim de o kadının bi filminde ne çok benziyo diye düşünmüş =)
Sonra lens taktım bazı yabancı kadınların isimlerini duydum .
Tabi o kişiye benzetilmek onun kadar güzel veya çirkin olduğumuz anlamına gelmez =)

merak ettim ben kime benziyorum kızlar fotoları kaldırıcam bir süre sonra.geçen seneki halim

cok degişken yaptıgım makyaja gorede degişiyor birde lens kullandıgımda cok fazla isim duyuyorum ama ben kendimi hicbirine benzetmiyorum:)) beren saate kahverengi saclarımla benzerdim sonra erkek arkadasımda bu kadına benzetir

valla cok alaksız tipler ben kimlik bunalımı yasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…