- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
-
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #6.401
Ben resmimi koyamam ama gorsellerden Anna Hathaway yazin ben ayni ona benziyorum
Beren saate hic benzetemedim ama kucuk kadinlar diye bi dizi vardi en kucuk ikinci kardese asiri benzettimbenıde beren saate benzetirler
cok nadir nurgül yeşilçayda cıkıo ortaya
Eki Görüntüle 790492 Eki Görüntüle 790497
Eki Görüntüle 790501 Eki Görüntüle 790502
sizler ne düşünüyosunuz
Anne Hathaway'i çok severim, fotoğrafınızı görmek isterdim doğrusu...
vay be gerçekten çok benziyorsunAtiyeye benzetirseniz hic sasirmicam
Bayanlar kime benziyor um sizceee
Ben seni Gülben Ergenin gençlik yıllarına benzettim canom
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O hayat benim dizisindeki efsun a benzettimEki Görüntüle 1213443 Eki Görüntüle 1213442
ben kime benziyorum. bir kaç tane ünlüye benzetiyorlarda bakalım siz hangilerine benzeteceksiniz...
Hadi kızlarrr((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlaarrr ya ben kime benziyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o kıza dizide çirkin olduğu için hayatını kurtarsın diye başka aileye veriyorlar. ben çirkinmiyim yaO hayat benim dizisindeki efsun a benzettim
o kıza dizide çirkin olduğu için hayatını kurtarsın diye başka aileye veriyorlar. ben çirkinmiyim ya
Daha önce kavak yellerindeki su ya benzetmişlerde ben ikisinin aynı kız olduğunu yeni farkına vardım :) bunlar ön profilden resimler :)Yok canım çirkin değil bence o kiz sadece çok zayıf sen onun biraz toplu halisin ayrıca daha önce benzetenler de olmuş dimi ? ayrica cok benzemiyorsun ki ben benzetmek iiçin biraz zorladim kendimibir de yandan resmini koymussun one bakan bir resmini koysaydin daha sağlıklı bir benzetme yapabilirdim
Beni kime benzeteceksiniz bakalım kızlarrr :) Bu fotograf sarısın olmadan önce, bu halimde Nina Dobrev'e çoğu kişi benzetiyor beni :)
Niye beni benzetmiyosunuuzzzzzzzz amaaaaa