- 4 Ekim 2011
- 3.534
- 36
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jennifer Aniston'a benzettim...
Hafif burnunuz küt olsaydı kesinlikle Salma Hayek.Böyle de benziyorsunuz ve çok ta hoş bir bayansınız.Frida Kahlo nerden çıktı ya ahahaha :))) O kadar kalın kaşlı mısınız?Bu arada sinema filminde Frida Kahlo yu da Salma Hayek canlandırmıştı değil mi?Ama siz Salma Hayek in normal güzel haline benziyorsunuz
genelde evanescence, avril, ebru şallının eski hali, carmen electra, liv tyler duyuyorum.... en çok evanescence ve avril duyuyorum her ne kadar ben kendimi benzetemesem de...
genelde evanescence, avril, ebru şallının eski hali, carmen electra, liv tyler duyuyorum.... en çok evanescence ve avril duyuyorum her ne kadar ben kendimi benzetemesem de...
Amy lee olmasın o? :))
resimde yükliym madem silerim sonra... her fotoda bi değişik çıkmışm bol bol yüklym madem
Eki Görüntüle 476732 Eki Görüntüle 476729 Eki Görüntüle 476730 Eki Görüntüle 476731 Eki Görüntüle 476728
Thora Birch
resimde yükliym madem silerim sonra... her fotoda bi değişik çıkmışm bol bol yüklym madem
Eki Görüntüle 476732 Eki Görüntüle 476729 Eki Görüntüle 476730 Eki Görüntüle 476731 Eki Görüntüle 476728
bak ilk kez duydum çok teşekkür ederim.
Bi şey diyim mi ilk resimde benziyoruz sanki... :44: Ben de ekledim bak diyeceğim ama eklediğim resimde çok değişik çıktmışım.
beni bu zamana kadar kimse birine benzetmedi ya