- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 34
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.761
Tam da Amy' nin şarkısı başladı ki "Amy Winehouse' a benzetiyorlar." yazısını okudum. İlginç oldu.:) Hiiiç alakan yok bence...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu fotosunda benziyorsun.
Beren Saate benzetemedim. Ondaki masum ifade yok senin suratında.
Hiçbir şekilde bir benzerlik göremedim.
Eki Görüntüle 474506 Eki Görüntüle 474505
canım bu kıza benzettim seni,gülüşünü falan. tam istediğim fotoyu bulamadım ama dizideki hali falan baya benziyo.
Çiğdem aydınmış adı
kızlar ben kime benziyorum bana sorarsanız en çok kendimesırf meraktan sordum yani benzemesemde sorun değil ama bendenize benzeten var sesim acayip benzer bak ayıramasınız şarkıda falanayşe mine diğen var mine çayıroğlu diyen var ama ben pek benzetemiyorum foto yüklüyorum yorumlar gelsinEki Görüntüle 466055 Eki Görüntüle 466056 Eki Görüntüle 466057 Eki Görüntüle 466058 Eki Görüntüle 466059
Bu fotosunda benziyorsun.
Beren Saate benzetemedim. Ondaki masum ifade yok senin suratında.
Hiçbir şekilde bir benzerlik göremedim.
burcu kaynak takarsın ve ya takmassın banane benı ılgılendırırmı ılgılendırmez degıl mı .canın ıster takarsın bunda sakınacak bırsey yok bende 3 yıl once kullandım kaynak sacım uzayınca da kullanmak ıstemedım cıkarttım .yanı bunda saklanacak bırsey yokkı .ben sana neden kaynak taktın demedım ben sadece kaynaklarının ucuna makas attrırsan daha dogal olurlar dedım .1.eklentıdekı fotoda kaynak yok goguslerınde o zaman sacların kı duz olmasına ragmen .ama 2.eklentıdekı kırmızı bluzlu fotoda barız kaynak var burcu neden ınkar edıyorsun anlamıyorum .uclarına makas at deedıgım olay bu ıste.kendı sacların ustlerden kısa kısa duruyor ztn makas atılmıs olsa boyle durmazdı .ben ınat etmıyorum gordugumu soyluyorum .ayrıca ıyılıgın ıcın yorum yaptım .1.cı eklentıdekı sacın goguslerınde 2.eklentıdekı sac bayag bellde ustelık masalı .o zaman o ıkı foto arasında soyle rahat 4-5 yıl var uzadı o surecte dıyelım .dedıgım gıbı ben gordugumu soyluyorum kı kotulugun ıcın yorum yapmadım ben sana
neden bu kadar diretıorsunuz ? olamazmı uzamıs ?. ayrıca gogustekı sacın bele ınmesı 4-5 yıl mı alıo valla canım benim saım göğsumden kalçama 4-5 ayda uzuor hatta daha da çok uzuyor :) bilip bilmeden konusmanız çok saçma burda yalan mı soylucek deıl dıosa deıldır yani . ayy ne entrasan yaa .
neden bu kadar diretıorsunuz ? olamazmı uzamıs ?. ayrıca gogustekı sacın bele ınmesı 4-5 yıl mı alıo valla canım benim saım göğsumden kalçama 4-5 ayda uzuor hatta daha da çok uzuyor :) bilip bilmeden konusmanız çok saçma burda yalan mı soylucek deıl dıosa deıldır yani . ayy ne entrasan yaa .
cnm ben seni nur yoldaşa benzettim
masallah yaa dupduru bı guzellıgınız var gercekten .
cıldınıze zaten bayıldım ,bebek gıbı
gozlerınız zaten apayrı
allah nazarlardan korusun
kızlar ben kime benziyorum bana sorarsanız en çok kendimesırf meraktan sordum yani benzemesemde sorun değil ama bendenize benzeten var sesim acayip benzer bak ayıramasınız şarkıda falanayşe mine diğen var mine çayıroğlu diyen var ama ben pek benzetemiyorum foto yüklüyorum yorumlar gelsinEki Görüntüle 466055 Eki Görüntüle 466056 Eki Görüntüle 466057 Eki Görüntüle 466058 Eki Görüntüle 466059
çok çok beğendim.böyle bi güzellik zor bulunur gerçekten tek kelimeyle söyleyeyim en iyisi ba-yıl-dım