- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
- Konu Sahibi BeyazPerim
-
- #5.741
Hadi kızlar beni de benzetin...
Eki Görüntüle 470075 Eki Görüntüle 470074 Eki Görüntüle 470076 Eki Görüntüle 470077
Bir şey söyleyeyim mi?Her fotoğrafında farklı farklı çıkmışsın... :) 4 benzetme birden gelebilir yani...:))
tatlım ben seni babam içinde oynayan damla cercisoğluna benzettim biraz ikinci resmi daha çok.onun dışında birilerine benziyosun ama tam çıkaramadım azcık daha bakayım sölicem:)
biraz buket saygı azcık da demet akalın biraz karma oldu amaumarım yardımcı olmuşumdur
Hadi kızlar beni de benzetin...
Eki Görüntüle 470075 Eki Görüntüle 470074 Eki Görüntüle 470076 Eki Görüntüle 470077
ben de ebru destan a benzettim seni.. :)
bak bu dediklerine benzetemedim kendimi ama 2si de gzel bulduğum hatunlar:)) o yuzden teşekkürler :)
rica ederim benzetme işi birazda göreceli
hahahabu arada benzetin derken dövün gibi olmuş tatlım hiç gülesim yoktu
İşleri zorlaştırdm anlaşılanBakalım neler çıkıcak
vallahi arkadaşım bencede ben seni birçok kişiye birden benzettim şimdi başlayayım foto sırasına göreya o kadar karmasın ki herkesten almışsın bişiler en zor benzetme olcka benimkisi herneysem ilk olarak gözlerini yada göz makyajını türkan şoraya benzettim biraz petek dinçöz biraz da yeşilçamdan fatma belgen gençlik hali ilk ve son foto.biraz karılık oldu ama
bak bu dediklerine benzetemedim kendimi ama 2si de gzel bulduğum hatunlar:)) o yuzden teşekkürler :)
Sağol canım benzettin ya beniEvet petek dinçöz söylenir aslında türkan şorayada sadece gözlerimin şekli benziyor zira kendileri çokk hoş hatundur.
eee hani bana hanibana
Canım baktım resimlerine Günel vardı ya azeri kızıbi de melisa sözen'e kaş göz kısmını özellikle
Anam ne guzel konu acmissiniz hosuma gitti. Ben birine benziyormuyum aceba?
4 sene once biri Berguzar Korel demisti ama bence hic benzemiyorum, hatta alakam yok.
Eki Görüntüle 469765
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?