- 26 Ağustos 2011
- 1.840
- 493
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.701
İlk fotoda Survivor Gülen'e benzettim
hımmm gülen şu küt saçlı kavgacı olandı sanırım evet bencede azcık andırıyo beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk fotoda Survivor Gülen'e benzettim
beni de türkan şoraya benzetirler...
ama özgü namala da benzettikleri oldu..ikisi birbirine benzemiyor ama bilmem nedendir benzeten cok oldu..:)Eki Görüntüle 466396 Eki Görüntüle 466395 Eki Görüntüle 466397
Gozlerin Turkan Soray. Bir butun olarak bakarsak Ozge Namal'a daha cok benziyosun ama ondan daha guzelsin
buarada fazla foto ekledim sanırım yanlışlıkla abartı oldu biraz ama neyse artıkın
tesekkür ederim :)
de nerden tahmin ettin şimdi?
Ezgi molalıyı andırıyorsun .ya ben kime benziyorum
Eki Görüntüle 436220
tesekkür ederim :)
de nerden tahmin ettin şimdi?
neee olamaz kötü yolmu o kadını hiç sevmem çok itici geliyo bana ama saol yinedecanım kötü yol diye bi dizi baslıyo ya şükran ovalı :)andırıyosun
Bu deniz sekı degil mi
neee olamaz kötü yolmu o kadını hiç sevmem çok itici geliyo bana ama saol yinede
Gülden Avşaroğlu'na benzettim seni :)
Bu sezon Düşman Kardeşler'de oynuyor.
Onun zayıf hali gibisin.
hımmm gülen şu küt saçlı kavgacı olandı sanırım evet bencede azcık andırıyo beni
Eki Görüntüle 469709 Eki Görüntüle 469710 Eki Görüntüle 469711 Eki Görüntüle 469712
kızlar sarışın halimi deil ama koyu renk saçlı halimi benzetenler oldu bakalım siz kime benzeteceksiniz sonra söylücem kim olduğunu benzetildiklerimin :))
tatlım ben seni babam içinde oynayan damla cercisoğluna benzettim biraz ikinci resmi daha çok.onun dışında birilerine benziyosun ama tam çıkaramadım azcık daha bakayım sölicem:)
tatlım ben seni babam içinde oynayan damla cercisoğluna benzettim biraz ikinci resmi daha çok.onun dışında birilerine benziyosun ama tam çıkaramadım azcık daha bakayım sölicem:)
ben de ebru destan a benzettim seni.. :)