- 22 Mart 2012
- 434
- 16
- 118
- Konu Sahibi BeyazPerim
-
- #5.441
Genellikle Avrupa ülkelerinde Türk kızlarını italyanlara benzetiyorlar, onlar da esmer oldukları için sanırım. :)
Bana bu kadını anımsattın. Adı Rojin imiş.
Özlem Yıldız'a benzetemedim.
evet guzel kadinmis, tabi insan hal ve haraketleri ile ve mimikleri ile yakindan daha degisik oluyor,
hatta bugun beyim tam kapidan cikarken uzgun yuz yapmistim ayriliyoruz diye, bana bakti dediki hakkaten benziyorsun su ozlem yildiza diye..
o yuzden
Eki Görüntüle 384800
beni beni?
normalde zoraki kocadaki kadin oyuncu
özlem yildiza benzetirler beni ama bilmiyorum
belcikadada italian kizlarina karar sizin kizlar
Bence hurremime benziyorsun, durusun yuzun felan cok tatli
yanlis oldu bir yukardaki, komsu kizinin resmini yuklemek isterdim ama izin vermez ozur
Kime benzediğini bilemicem ama kahküllerin olmadan çok daha güzelsin bence.
Bence hurremime benziyorsun, durusun yuzun felan cok tatli
yanlis oldu bir yukardaki, komsu kizinin resmini yuklemek isterdim ama izin vermez ozur
teşekkür ederim canmBence hurremime benziyorsun, durusun yuzun felan cok tatli
ayy çok teşekkür ederimoyyyy cok seker bir yuzun var kızılda cok yakısmıs bence yapmalısın
yok artık bukadar benzerlik olmazz şaşırdımm:))
Yüz hatlatına ve surat yapına bakınca benziyor ama bütün olarak benzetemedim ben. :44:
Fotoğrafınla da alakalı olabilir. Belki başka bir fotoğrafında benziyorsundur bilemiyorum.
ayy çok teşekkür ederimherkes kızıla boyamalısın diyo ama bi türlü cesaret edemiyorum bu ay boyamayı düşünüyorum
Teşekkür ederimm ben de yıllar sonra kahküllerimden kurtulmanın mutluluğunu yaşıyorum
hayır ya bence kaküllü halin çok daha modern ve havalı.bu arada gözlerin kendi rengimi?çok hoş
Eki Görüntüle 384587 Eki Görüntüle 384588 Eki Görüntüle 384584 Eki Görüntüle 384585
Merak ettim beni kime benzeteceksiniz? Evet kızlaaar ben kime benziyorum sizce, fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 384587 Eki Görüntüle 384588 Eki Görüntüle 384584 Eki Görüntüle 384585
Merak ettim beni kime benzeteceksiniz? Evet kızlaaar ben kime benziyorum sizce, fikirlerinizi bekliyorum
amy lee 'ye benzettim ben seniünlü birine benzediğimi düşünmüyorum ama benim de havam olsun ben de x e benziyorum diyeyimisabetli atışlar çoğunlukta merakla bekliyorum fikirlerinizi:18:
........Eki Görüntüle 381585 .......Eki Görüntüle 381586 .............
amy lee 'ye benzettim ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?