- 12 Mart 2011
- 934
- 17
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.261
Ya ben boşuna mı koydum bir kişi yorum yapmış sadece (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım cok tatlısın masallah ama ,bakıyorum bakıyorum henuz bırıne benzetemedım yahu bulursam solerım ben
hala kaynak diyorsunuz ama farkındamısınız ?
Eki Görüntüle 242730 Eki Görüntüle 242729
bakalım benı bırıne benzetcekmısınız kızlar merak ettimm :)) gerçi ıkı resımden bısı cıkarmı bılmem :)
tatlım ben senın lenssız halının goz yapını turkan soray'a benzettım.ama ne olur kızma bana kaynakların boyuna bıraz makas atmanı tavsıye ederım.kaynakların takma ıslemı yapıldıktan sonra makas atarlarkı uclara dogal olsun dıye .ve onundekı sarı ve kızıl golgelerı dırek sıyaha boyatırsan sana cok daha yakısır .
Şimdi buldum. Biraz Petek Dinçöz'e benzettim ben.
Birebir değil tabi de burun, dudak benziyor. Yüz hatları benziyor.:97:
cok tatlısın cnm masallah . ben senın yuz yapını denız yıldızında belkı gormussundur begum topcu'ya benzettım cnm .
sagol canım sen de oldukca hos gorunuyosun avatarından gordugum kadarıyla
kızlar ya ben eklemıstım pek kımseye benzetılmedım demekkı benzemıyorum
senin bakışlarını kim kardashian a benzettim
kızlar ya ben eklemıstım pek kımseye benzetılmedım demekkı benzemıyorum
burcu kaynak takarsın ve ya takmassın banane benı ılgılendırırmı ılgılendırmez degıl mı .canın ıster takarsın bunda sakınacak bırsey yok bende 3 yıl once kullandım kaynak sacım uzayınca da kullanmak ıstemedım cıkarttım .yanı bunda saklanacak bırsey yokkı .ben sana neden kaynak taktın demedım ben sadece kaynaklarının ucuna makas attrırsan daha dogal olurlar dedım .1.eklentıdekı fotoda kaynak yok goguslerınde o zaman sacların kı duz olmasına ragmen .ama 2.eklentıdekı kırmızı bluzlu fotoda barız kaynak var burcu neden ınkar edıyorsun anlamıyorum .uclarına makas at deedıgım olay bu ıste.kendı sacların ustlerden kısa kısa duruyor ztn makas atılmıs olsa boyle durmazdı .ben ınat etmıyorum gordugumu soyluyorum .ayrıca ıyılıgın ıcın yorum yaptım .1.cı eklentıdekı sacın goguslerınde 2.eklentıdekı sac bayag bellde ustelık masalı .o zaman o ıkı foto arasında soyle rahat 4-5 yıl var uzadı o surecte dıyelım .dedıgım gıbı ben gordugumu soyluyorum kı kotulugun ıcın yorum yapmadım ben sana
0o_burcu_o0 valla çok güzelsin masallah :)
Bende kaynak olduğunu düşünmüştüm.Koyduğunuz diğer fotoğraflara da baktım sanki saçlarınız diğerlerin de daha kısa.. 3 4 sene geçtimi aradan ?