- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.101
daha önceden koyduğumda gülşen bubikoğluna benzetmişti 2-3 kişi... ama bilmiyorum benziyo muyum...keşke benzesemmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demha bana bu kızı anımsattın. Unutulmaz dizisinde oynayan şahıs.
Daha öncede paylaşmıştım buradada paylaşayım bali :)
Beni Hande SORAL'a benzetiyorlar .
Eki Görüntüle 176181 Eki Görüntüle 176182 Eki Görüntüle 176183 Eki Görüntüle 176184
Daha öncede paylaşmıştım buradada paylaşayım bali :)
Beni Hande SORAL'a benzetiyorlar .
Eki Görüntüle 176181 Eki Görüntüle 176182 Eki Görüntüle 176183 Eki Görüntüle 176184
bence hande soral da çok daha erkeksi itici bir hava var o kızın duruşu yürüyüşü bile gıcık geliyor bana hiç kadın zerafeti yoksen ondan daha hoşsun bence
bana herkes farklı bişi söylüyo.bilmiyorumm
benim kadar birine benzetilen yoktur herhalde her gittiğim yerde mutlaka bir benzeten çıkaröyle ünlü falanda değil normal vatandaşaaa sizin şurda çalışan kardeşiniz varmı,aaa siz daha önce şu okulda görev yaptınızmı,yok efendim aynı size benzeyen bir akrabam varofff ne gıcık ya memleketin yarısı bana benziyor herhaldememleket dedim de yabancı bir kız tatile gelmişti bize ona görede türklere pek benzemiyomuşum isveçli bir tanıdığı varmışta aynı bana benziyomuş düşünün yanibu ne yaAllah yaratırken bir kısmıyla uğraşmayıp hep aynı tip yaratmış sanki
ay çok güldüm canım ya
millette nasıl bir göz varsa apalakasız kişilerle benzerlik kuruyo ama problem sende değil onlarda
bu konu beni artık sıkmaya başladı yanımdan geçen insanlar bile yanındakine dönüp aaa bu şey değilmi dio, normal vatandaşada ünlülerede çok benzetiliyorum allah nasıl bi sıfat verdiyse
megan fox a benzetıolar sız benzetecekmısınız o kadın kadar guzel deılımm kesınlıkleEki Görüntüle 179816
megan fox a benzetıolar sız benzetecekmısınız o kadın kadar guzel deılımm kesınlıkleEki Görüntüle 179816