- 14 Aralık 2009
- 2.997
- 14
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.061
çok hoş çok zarifsin saçlarına da bayıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benide deniz çakıra benzetiyorlar hatta çalıştığım yerde adımı ferhunde taktılar
ben ve deniz çakır
Eki Görüntüle 142492 Eki Görüntüle 142494
Eki Görüntüle 142504 Eki Görüntüle 142508
Eki Görüntüle 142510 Eki Görüntüle 142511
çok hoş çok zarifsin saçlarına da bayıldım
onun dudakları kalın benden:)cnm ben seni scarlett johansson a benzettim
onun dudakları kalın benden:)
saç rengi ten rengii ve göz rengi benziyor..bende mavi gözlüyüm.teşekkürler cnm
woaw üstelik mavi gözlüsün öylemibu güzelliğe birde mavi gözler eklenirse muhteşem olurboşversene bırak ünlüler sana benzesinlersen bir çoğundan çok daha güzelsin
çok mersii tatlım..senin güzelliğinn
Gözlük varken nasıl benzetme yapılabilir ki, belirleyici olan, yüze ifade katan en önemli unsur gözlerdir sonuçta. :26:
canım bence candice swanepoel a benziyorsun bu resimde gördüğüm kadarıyla
candice nin yüzü daha irice ve biraz daha topluca ama süper bir kadın ben çok beğeniyorum onutabi kızda 180 e yakın boy var haliyle biraz daha iri bir yüzü olmalı(yoksa komik olurdu)ama mavi_eren arkadaş çok minyon ve zarif görünüyor tahminen 155_160 civarı boyda 45 civarı kilolarda gibi:44yanılıyorsam düzelt mavi_erencim:44:)ha birde candicenin dudakları çok dolgun
evet bu fotoğrafta fazla dolgun çıkmamış ama nette diğer fotoğraflarına bir bak özellikle nude ruj sürünce çok dolgun duruyor dudakları canım.yüzü kendine göre iri demek istemedim tatlım kendi tipine göre çok çok iyi ama mavi_erenle karşılaştırınca iri demek istedim çünkü çok boy ve kilo farkı vardır diye düşünüyorum:44: