- 14 Aralık 2009
- 2.997
- 14
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.081
olabilir canım:44:ben tvde de kaç kez gördüm kalındı baya bi:44:acaba nasıl bir makyajla yapıyolar hem bu kadar doğal hemde bu kadar seksi dudakları oluyorhaklısın her haliyle bebek gibi yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir canım:44:ben tvde de kaç kez gördüm kalındı baya bi:44:acaba nasıl bir makyajla yapıyolar hem bu kadar doğal hemde bu kadar seksi dudakları oluyorhaklısın her haliyle bebek gibi yaa
canım bence candice swanepoel a benziyorsun bu resimde gördüğüm kadarıyla
candice nin yüzü daha irice ve biraz daha topluca ama süper bir kadın ben çok beğeniyorum onutabi kızda 180 e yakın boy var haliyle biraz daha iri bir yüzü olmalı(yoksa komik olurdu)ama mavi_eren arkadaş çok minyon ve zarif görünüyor tahminen 155_160 civarı boyda 45 civarı kilolarda gibi:44yanılıyorsam düzelt mavi_erencim:44:)ha birde candicenin dudakları çok dolgun
heheeeee hemen düzelteyim hayatımm...benim boyum 1.70 kilomda 52 cnm.....çok ta minyon sayılam yanii...2.5 yaşında da bi oğlum var..avatarda ki resimde görünüyor....:)))
hadi ya varmısın o kadarben de avatarına bakarak yorum yapmıştım çok daha küçük duruyosun orda:44:belki de zayıf olduğun için öyle minik göründün gözümesenin oğlanla benim kız aynı yaştaymış o zaman Allah esirgesin onları
avatardaki resimde küçük görünüyo olabilirim ama değilim...hepimizin yavrusunu allah bağışlasın cnmm...avatarında ki resimdeki senmisin..sende çok hoş bi kadınmışssın cnm
heheeeee hemen düzelteyim hayatımm...benim boyum 1.70 kilomda 52 cnm.....çok ta minyon sayılam yanii...2.5 yaşında da bi oğlum var..avatarda ki resimde görünüyor....:)))
aa ama aynı genç kız gibi görünüyorsun çokta hoşsun
Eki Görüntüle 144819 ben kime benziyorum kızlar ?
Eki Görüntüle 144819 ben kime benziyorum kızlar ?
kızlarrr ben kime benziyorumm genelde melis birkana benzetiyorlar?? avatarımdaki fotoya bakabilirsiniz...
esmerim ama sadece renkte bi oynama var onun dışında benm yaninormalde esmermisin yoksa beyaz tenlimi?yüzünde ışık patlaması olmuş pek anlaşılmamış bu fotoğrafta:44:
esmerim ama sadece renkte bi oynama var onun dışında benm yani
maşallah sen çok hoşmuşsun tatlımama melis birkana pek benzetemedim sanki:44: