- Konu Sahibi BeyazPerim
-
- #4.281
şimdi yavrum şöle sölimilk defa ceza alıcağınız için bir..yada en fazla 2 hafta sürer..ama büyük ihtimal yatarınız bir haftadır:ecrin_bebek:
cok masum seni gormek isterdim ama kısmet olmadı neyse kızlar ben cıkıyorum herkesi optum
şimdi yavrum şöle sölimilk defa ceza alıcağınız için bir..yada en fazla 2 hafta sürer..ama büyük ihtimal yatarınız bir haftadır:ecrin_bebek:
misafir olarak geçiririz meraklımbayanssulusmilenysee ben de daha yurt hayatından kurtulmuken mapusa dğştüm yine koğuş gibi odalarda geçircem günlerimii.sevdicğimde uzaklarda sıkıntıdn ölürüm ben o mapustaa.ilk kez gircem kk mapusunaaneyse tanrıçam var deneyimli o onlaa vakit geçiririzzz mapustaa
heh gözüm eyvallah:1closedeyes:seni ezdirmem içerde..hasımlarına göz açtırmam-tatlicadiarzu-:CüvCüv:tanrıcam agam pasam gözüm cigerim bildim seni bildim :1closedeyes:
ah kızlar ahhh valla bir haftayı beğenmiyosunuzboshayallersmilekırmızı kısmı okurken GÜN diyeceksin sandım, haftaymış :gitme: napayım ben ne edeyim yaa başımı hangi duvarlara vurayım ölmüşüm gömenim yok:gitme:
okdr cok mu yav yanduk icelim :içelim:
Oyy hafta mı akannehir
msnde toplasak bari 2hafta ne yaaaaa akannehir
pandora naptın naptın :hulya:
Cezayı mesaj değiştirmekten mi alıcaksınız anlamadım?:gitme:
Ben iki kez 5 er den 10 puan almıştım..onda da tatildeydim bilmiyorum..grimiydim neydim..nasıldım acep
bu konuda uzman sensin aso..ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?