- Konu Sahibi BeyazPerim
- #3.141
Tanrıçam Latin kızları hee vaovv kaydirigubbakcemile3
Ay beni bi ara birine benzetiolardı sinr oluodum kadını beğenmediğimden değil güzel kadın ama benzemiorum yaa Allahtn şmdi benzetmiolar sırnaşık şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yok benim güzelliğim ayrı..bak havaya soktunuz artık mütevazilik yapmıyorumkaydirigubbakcemile3ama buda senin güzelliğin be bacımhatlar tam makyajlık o gözlere ne makyaj yaparım heeboshayallersmile
Saol Tanrıçammm o senin güzelliğin gülümmm Şeniz
yok ya!pışııkk...sen kaldın naberrrsengözlerimebaksanabHadi o zaman yatalım hep beraber yeter gördüğümüz güzelliklerzemuszemus
Tanrıçam Latin kızları hee vaovv kaydirigubbakcemile3
Ay beni bi ara birine benzetiolardı sinr oluodum kadını beğenmediğimden değil güzel kadın ama benzemiorum yaa Allahtn şmdi benzetmiolar sırnaşık şey
Ben yatmıcamm bugn aşkımla belediyeye gidices Allah'ın iznyle yatarsam kalkamam daha banyo yapcam saçımı yapcam makyaj yapcam hazırlancam pöffff anca hazrlanırm ben zaten :roflol:
uzamasın.bencede."o konu".
amaa içim temismiş kastın bizmişiz
nesem yettise dahasını almaa kalsın yetti yerde konuda daha uzamasın
gerçekten sıkıldım konudan
nedeni öenmli değilse soruların yeter tebii
yok yok benim güzelliğim ayrı..bak havaya soktunuz artık mütevazilik yapmıyorumkaydirigubbakcemile3ama buda senin güzelliğin be bacımhatlar tam makyajlık o gözlere ne makyaj yaparım heeboshayallersmile
adı ne:ecrin_bebek:he valla latin kızları gibisin şeydo
Ohoooo allah kolaylık versin:teselli:
yok ya!pışııkk...sen kaldın naberrrsengözlerimebaksanab
adı ne:ecrin_bebek:he valla latin kızları gibisin şeydo
Herkeş sustu:ecrin_bebek:
ne güzel olur hazır gelmişken 2 döktürürdük karşılıklı:teytey:çatlarım kız özelden yaz bariaklinialirimsmile
Evlendiğimde sen gel bana makyaj yap yavrummm senin elinden çıkma bi gelin olym sırnaşık şey
Yapma cnm yapma mütavzlk zaten gerek yk :lepi:
Adını boşver la hatırlamak istemiom :roflol:
Saolasın bencede Allah bana kolaylık versn :roflol:
Kızlar kusen kocişiyle konuşmaya gitti o yzden aramzdan ayrıldı hbrnz olsn sırnaşık şey
hahahahahahahah:roflol:su uyur tanrıça uyumaz:smiley-cool:Hani uykun vardı senin hemen anladıkötükedihüso:roflol:
Herkeş sustu:ecrin_bebek:
Kız doğdu sırnaşık şey
Deeerrrmiişiiiimmm ayy geyiğe bağladım ben iyice yaa delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 bu saatte herşeyi normal karşılıyom ben geyik meyikkaydirigubbakcemile3
Piskopat mıyız neyiz haa uyumuyoz foto ekliyoz geyik yapıozkaydirigubbakcemile3