- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
- 163
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #2.821
ohooo liv valla kuserim ben ya..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol::roflol::roflol::lepi:delikafaduldenşimdi bu topikten beri doğruca forumumuzun en güzel kızı kim topiğine şöle bi hareketlensin ortalık :roflol:
cnm izmir bulusmasına az kaldı hem yuzyuze gorusmus oluruzFotoğrafını koymadın ki biz de sana şuna benziyosun diyelim boshayallersmile
cnm lutfen baska zamanliv ve tanrıça evet sıra siz de biz sizi kırmadık ,tanrıça pc donuyormuş ama liv ?boshayallersmile
bebegim bir ara kendimi gosteririm asagıdakı insanların bazısını tanımıyorum o gun tanıdıgım insanlar vardı diye ekledimohooo liv valla kuserim ben ya..
şimdi bu topikten beri doğruca forumumuzun en güzel kızı kim topiğine şöle bi hareketlensin ortalık :roflol:
Aha da budur emdev
Felaket benzettim haaa bu sefer
http://img404.imageshack.us/img404/9818/nesrincavadzade15gy21sb9.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/8079/nesrincavadzade11nz6xv2.jpg
:roflol::roflol::roflol::lepi:delikafadulden
Şampiyon belli 2. kim?:roflol:
anam bir tane de gudubet ,çikin bişi yok ki ekleyen :dilcikar:...ona göre foto ekleyin heee :jeyyar: :roflol:
hahaha daha foto koysam kimlere benzetirsiniz he
her fotoda başka ünlü bukelamun gibi.hadi herkes farklı fotosunu koysun yine tek foto olmuyo pandoranın dediği gibi
anam bir tane de gudubet ,çikin bişi yok ki ekleyen :dilcikar:...
:roflol::roflol::roflol:
liv ve tanrıça evet sıra siz de biz sizi kırmadık ,tanrıça pc donuyormuş ama liv ?boshayallersmile
evettt hülya çok iddaalıı:jeyyar: :roflol:
yarın gecede o topiği şenlendirioruz varmısnız :lepi:
ben gördüm ama bu topikde deel sölemem :roflol: :roflol:
Kimm acaba delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ben gördüm ama bu topikde deel sölemem :roflol: :roflol:
pandoracım eklediniz kırmadınız çok teşekkürlera.s.şu an cidden pc donuyo acayip sinir oldum,artı livimin dediği gibi o gün tanımadığımız kimse yoktu size göstermek istemediğim için değil amaanlaıyosundur umarıma.s.
bu arada en kartınız benim, bana haksızlık olmasın emme...:dilcikar:
çıtırların arasında kaldım karta kaçan olaraktan:roflol: