kızlar benim dikişlerim iyileşmedi

gulec11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
187
1
bugün 15 gün oldu normal doğum yapalı dikişlerim aynen duruyor düşmedi ve çok acıyor.çok zor bir doğumdu bebeğim şekerden dolayı kiloluydu normal doğum yapınca çok kestiler makata kadar dikiş var 24 tane dikişim var.daha oturamıyorum normal doğum yapanlar benim durumumda olan var mı.:1no2:

Geçmiş olsun canım,benim dikişim senden fazla ama ben çok rahat hareket edebiliyorum Allaha şükür,benimde dikişlerim duruyor ama öyle ağrım falan olmuyor,bende ayın 20sinde doğum yapmıştım,
sen kontrole gitmedin mi hiç dikişler için?
ben doğumdan 1 hafta sonra gittim dr çağırmıştı çünkü,şimdi 1,5 olduktan sonra bir daha gidicem,sende bi kontrol ettir derim

kızlar yattım kalktım normal doğum yapayım diye dualar ettim ama kısmet olmadı sezeryanla 19 martta dünyaya geldi bebeğim maşallah diyeyim doğumdan itibaren bırakın ağrıyı tek bir dikiş sızısı bile hissetmedim halada öyle sanki hiç kat kat yarmamışlar karnımı kaldıki canım çok tatlı biyerimi arı soksa 10 gün bandajlı gezerim

canım bende epidural normal dogum yaptım hiç problem yaşamadım demişsin zaten demşsin bebek büyük oldugu için dikişlerin fazlaymış ondan zorlandıgın için geçmemiştir birde hergün her tuvaletten sonra iyice yıka saç kurutma makinasıyla kurut nemli kalmasın sonrda pansumanını düzgün yap antibiyotiğini düzenli kullanmayıda unutma bişeyin kalmaz ben öyle yaptım ilk günler idrarımı yaparken açıyordu 10 günde agrı falan kalmadı 20 gündede tamamen iyileştim diyebilirim şimdi 32 günlük olduk hiç bişey kalmadı agrıyok çook şükür sende temizligine ve özellikle kuru olmasına dikkat et geçmiş olsun a.s.

Canim bende normal dogum yaptim 5 dikisim vardi.Ilk 15 gun cok zor oldu benim icin.Sanirim dikislerim kurumadigi icin agri yapiyordu.Sonra ogrendimki iyilesmesi icin devamli ilik suyla yikamak ve cok iyi kurulamak gerekiyormus.Bende oyle yaptim simdi 25 gun oldu cok iyiyim sAllaha sukur arada kasinti tutuyo ama genelde cok iyi.Umarim seninkide en kisa zamanda duzelir canim.

bugün 15 gün oldu normal doğum yapalı dikişlerim aynen duruyor düşmedi ve çok acıyor.çok zor bir doğumdu bebeğim şekerden dolayı kiloluydu normal doğum yapınca çok kestiler makata kadar dikiş var 24 tane dikişim var.daha oturamıyorum normal doğum yapanlar benim durumumda olan var mı.:1no2:

Ben varım canım bebeğim dünyaya geleli bugün tam 11 gün oldu ilk başlarda dikişlerim çok iyiydi bir problemim yoktu. Beni rahat 15 dakika diktiler iç dikişlerim çok fazla olduğunu biliyorum sayısını bile bilmiyorum bebeğim doğum kanalına geç indiği için biraz fazla kestiler sanırım.
Benim kızım doğduğunda hızlı nefes alıyordu 4 gün küvezde kaldı tabi bende o sırada kadın doğumla küvez arasında mekik dokudum ve kendime hiç dikkat etmedim dikişlerimden sarı su geliyordu ama ben anlayamadım ne olduğunu zaten kızımı düşünmekten kendime fırsat kalmamıştı. Askeri hastanede doğum yaptım temiz gözüküyordu hergün dezenfekte ediyorlardı ama ben hastane enfeksiyonuna yakalanmışım ve dikişlerimi iltihap açmış şimdi halimi görsen içler acısı tekrar dikiş atılması daha zor olurmuş. İlaç tedavisindeyim antibiyotik kullanıyorum sürekli her wcden sonre pansuman yapıyorum günde 2 kere ampulle dezenfekte ediyorum. dikişlerim tamamen açık gibi iyleşir diyorlar bakalım artık kendi kendine kapanmasını bekliyorum. bana Endol diye makattan fitil verdiler günde 2 tane onu kullanıyorum çok iyi geliyor ağrılarımı dindiriyor en azından biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.

valla benıde ıcerden cok dıktıler makata kadarda kestı makatın yanındakı dıkışı uç kat ıple dıktı ama şeytan kulağına kursun hıç acı bılmedım.asadece hamlık gıbı bışey hıssettım dorduncu gun...eve geldığımde ış yapınca agırdı ama oyle acma falan olmadı hele sarı su akmışsa ıltıhap vardır demejk korkma .

canım şekerin kaçtı benim181 çıktıda benim bebeğimdemi iri olur acaba senin değerini merak ettim

X