- 14 Mayıs 2015
- 642
- 292
- 34
-
- Konu Sahibi kokulucilek123
gebelik haftası son adetin ilk gününe göre hesaplanır, bütün dünyada böyledir. ilişki tarihi vs. önemli değil.son adet tarihime göre olmaz ki sonuçta hangı tarıhte ilişki oldugunu bılıyorum ovulasyon gunlerinde oldu sadece
EVET YUMURTLAMA GUNUME GORE HESAPLIYORUM HANGI GUN BEBEK OLDUGUNU BILIYORUM CUNKU 4 HAFTALIK DIYIP KENDIMI KANDIRMICAM CUNKI SADECE BIR HAFTALIKgebelik haftası son adetin ilk gününe göre hesaplanır, bütün dünyada böyledir. ilişki tarihi vs. önemli değil.
hayır neye göre hesapladığını anlamadım. muhtemelen 4-5 haftalık.
yumurtlamaya göre mi hesaplıyorsun?
adete 7 gün kala silik çıktı dediğine göre.
9 gün geçiktimmi adetin varsa kesiin cıkar yap benceBenim 9 gün geçti bakalım biraz dahamı beklesem bilemedim
EVET YUMURTLAMA GUNUME GORE HESAPLIYORUM HANGI GUN BEBEK OLDUGUNU BILIYORUM CUNKU 4 HAFTALIK DIYIP KENDIMI KANDIRMICAM CUNKI SADECE BIR HAFTALIK
off bu kadar takılma caps lockun acık oldugunun farkında bıle degıldım amaannnkandırmak ne alaka ya?
bütün dünyada gebelik tarihi öyle hesaplanır.
ayrıca sakin ol ve o caps locku kapat, bağırmak anlamına geldiğini biliyorsundur herhalde.
Sen kendini kandırma ama yine de arkadaş doğru söylüyor 2 yada 3 haftalık 7 günlük hamilelik diye birşey yok
kasık ağrında hangi taraf ağrıyor canım sağ mı sol mu?evet minnacıkta olsa kendını belli ediyor uyku hali kasık ağrısı vs.. şükürler olsun rabbimin mucizesine..şimdi yazdıklarımızın altında bebeğimin doğacağı tarih falan yazıyo uya onu nasıl ekliyosunuz ??