KIZLAR BENDE HAMİLEYİM :)))

kızlar 7 hafta 5 günlük hamileyim. acayip mide bulantılarım var ilaç işe yaramıyor ne tavsiye edersiniz?

son adet tarihime göre olmaz ki sonuçta hangı tarıhte ilişki oldugunu bılıyorum ovulasyon gunlerinde oldu sadece
gebelik hesaplanırken son adet tarihi gebeliğin başlangıcı kabul edilir aslında evet döllenme ovülasyon döneminde olur ama doktora gittiğinizde direk 4 haftalık der aslında yumurta dölleneli 10 gün falan olmuştur....

bu nasıl bir soru tarzı neyle beslenıyorsunuz nasıl bı ortamda yasıyorsunuz bılmıyorum ? ama bıraz daha normalleşebilirsiniz gayret edin :KK47:
senin neyle beslendiğin ve nerde yaşadığın şu an daha önemli bence...
hamileyim diyorsun ama ortada 55 tane muamma konuşmana dikkat et sana normal bir şekilde test yaptın mı emin misin diye sordum o kadar cahil cahil konuşmuşsun ki ne oluyor dedim

senin neyle beslendiğin ve nerde yaşadığın şu an daha önemli bence...
hamileyim diyorsun ama ortada 55 tane muamma konuşmana dikkat et sana normal bir şekilde test yaptın mı emin misin diye sordum o kadar cahil cahil konuşmuşsun ki ne oluyor dedim
yaa işte hayat böyle bazen huzurlu insanla musallat olan kendiyle barışık olamayan insanlar oluyor napalım sende hayatın bir gerçeğisin ama uzatma bayan o parmaklarına yazık yazmakla uğraşma dikkate alınmıyorsun :KK73:

bunda anormallik ne test yaptın mı emin misin diyorum herkeste msjlarında aynı şüpheyi duymuş yani moral bozmakla ne ilgisi var

morel bozmakl ilgilis var çünkü kadının canını sıkmışsın. üzmüşsün, bazı sorular hassastır. Biraz daha kibarlaştırıp sorsan, rica ediyorum sadece.

biliyorsa iyi benım doktorum bulantıma ılac vermedı ondan sordum canım

aslında ilacın her türlüsü sıkıntı. bende iki gün kullandım. sonra baktım faydası yok, bebeğim benden daha değerli bi şekilde atlatırım dedim ve kestim ilacı. bebekte uyuşukluk yapıyor demişlerdi bana ilaç için. ama sen sakın doktorundan izinsiz ilaç kullanma. herkesin bünyesine göre ilacı veriyorlar. bana verdiği sana uygun olmayabilir. bu konuda dikkatli olmalıyız. hepimiz.

aslında ilacın her türlüsü sıkıntı. bende iki gün kullandım. sonra baktım faydası yok, bebeğim benden daha değerli bi şekilde atlatırım dedim ve kestim ilacı. bebekte uyuşukluk yapıyor demişlerdi bana ilaç için. ama sen sakın doktorundan izinsiz ilaç kullanma. herkesin bünyesine göre ilacı veriyorlar. bana verdiği sana uygun olmayabilir. bu konuda dikkatli olmalıyız. hepimiz.
ben zaten ilaca tamamen karsıyım sadece lansor ıcıyordum 10 aydır amelıyat gecırdım cunku lansoru bıraktım tabı gebelıgı ogrenınce ama mıdem ılanılmaz kotu yemek borum heryerım yanıyo yemek yıyemıyorum ama napalım bebek ıcın katlanıuyorum gavıscon geblıkte guvenlıymıs sadece onunla ıdare edıcem bakalım inşallah amelıyatımda bebekte sorun cıkarmaz

yaa işte hayat böyle bazen huzurlu insanla musallat olan kendiyle barışık olamayan insanlar oluyor napalım sende hayatın bir gerçeğisin ama uzatma bayan o parmaklarına yazık yazmakla uğraşma dikkate alınmıyorsun :KK73:
ayyyy sen zır deli çıktın neyse sana mutluluklar :KK68:
forumda takip edrsen ne kadarrr mutlu mesut kendi halinde bir insan olduğumu anlarsın kimseyle derdim olmadığı gibi seninle de olamaz biraz bilgisizce konuştuğunu farkettim sadece soru direkkk olduğu için seni rahatsız etmiş olabilir hayırlı doğumlar nasip etsin Allah

ayyyy sen zır deli çıktın neyse sana mutluluklar :KK68:
forumda takip edrsen ne kadarrr mutlu mesut kendi halinde bir insan olduğumu anlarsın kimseyle derdim olmadığı gibi seninle de olamaz biraz bilgisizce konuştuğunu farkettim sadece soru direkkk olduğu için seni rahatsız etmiş olabilir hayırlı doğumlar nasip etsin Allah
hala konuyorsun yoruluyorsun yapma :KK49:sen kimsinki seni takıp edeyım :KK70:

X