- 14 Mayıs 2015
- 642
- 292
- 34
-
- Konu Sahibi kokulucilek123
Benim 9 gün geçti bakalım biraz dahamı beklesem bilemedim
gebelik hesaplanırken son adet tarihi gebeliğin başlangıcı kabul edilir aslında evet döllenme ovülasyon döneminde olur ama doktora gittiğinizde direk 4 haftalık der aslında yumurta dölleneli 10 gün falan olmuştur....son adet tarihime göre olmaz ki sonuçta hangı tarıhte ilişki oldugunu bılıyorum ovulasyon gunlerinde oldu sadece
sen test falan yaptırdın mı emin misin gebe olduğuna ???aslında şuan 3 haftalık bıle degıl sadece 1 haftalıkregl gunume göre hesaplayınca 3 haftalık ama yumurtlama günümden iki gün sonra döllenme olduysa 7 8 günlük gebeliğim
bu nasıl bir soru tarzı neyle beslenıyorsunuz nasıl bı ortamda yasıyorsunuz bılmıyorum ? ama bıraz daha normalleşebilirsiniz gayret edinsen test falan yaptırdın mı emin misin gebe olduğuna ???
ilaç mı ne ılacı ? bulantıya ılas vermıyorlar gebelıkte burdakı doktor oyle dedıkızlar 7 hafta 5 günlük hamileyim. acayip mide bulantılarım var ilaç işe yaramıyor ne tavsiye edersiniz?
ilaç mı ne ılacı ? bulantıya ılas vermıyorlar gebelıkte burdakı doktor oyle dedı
sen test falan yaptırdın mı emin misin gebe olduğuna ???
senin neyle beslendiğin ve nerde yaşadığın şu an daha önemli bence...bu nasıl bir soru tarzı neyle beslenıyorsunuz nasıl bı ortamda yasıyorsunuz bılmıyorum ? ama bıraz daha normalleşebilirsiniz gayret edin
canım dramamıne yı bılıyorum ama doktor verdı dımı hamıle oldugunu bılıyordu ?dramamine isimli bir ilaç sadece 2 gün kullandım ama hiç etki etmedi malesef
bunda anormallik ne test yaptın mı emin misin diyorum herkeste msjlarında aynı şüpheyi duymuş yani moral bozmakla ne ilgisi varinsanların morelini bozmayın hele ki böyle hassas konularda, lütfennnn
canım dramamıne yı bılıyorum ama doktor verdı dımı hamıle oldugunu bılıyordu ?
yaa işte hayat böyle bazen huzurlu insanla musallat olan kendiyle barışık olamayan insanlar oluyor napalım sende hayatın bir gerçeğisin ama uzatma bayan o parmaklarına yazık yazmakla uğraşma dikkate alınmıyorsunsenin neyle beslendiğin ve nerde yaşadığın şu an daha önemli bence...
hamileyim diyorsun ama ortada 55 tane muamma konuşmana dikkat et sana normal bir şekilde test yaptın mı emin misin diye sordum o kadar cahil cahil konuşmuşsun ki ne oluyor dedim
bunda anormallik ne test yaptın mı emin misin diyorum herkeste msjlarında aynı şüpheyi duymuş yani moral bozmakla ne ilgisi var
biliyorsa iyi benım doktorum bulantıma ılac vermedı ondan sordum canımevet biliyordu ve hamilelikte yaşadığım mide bulantısı için verdi neden ki?
biliyorsa iyi benım doktorum bulantıma ılac vermedı ondan sordum canım
ben zaten ilaca tamamen karsıyım sadece lansor ıcıyordum 10 aydır amelıyat gecırdım cunku lansoru bıraktım tabı gebelıgı ogrenınce ama mıdem ılanılmaz kotu yemek borum heryerım yanıyo yemek yıyemıyorum ama napalım bebek ıcın katlanıuyorum gavıscon geblıkte guvenlıymıs sadece onunla ıdare edıcem bakalım inşallah amelıyatımda bebekte sorun cıkarmazaslında ilacın her türlüsü sıkıntı. bende iki gün kullandım. sonra baktım faydası yok, bebeğim benden daha değerli bi şekilde atlatırım dedim ve kestim ilacı. bebekte uyuşukluk yapıyor demişlerdi bana ilaç için. ama sen sakın doktorundan izinsiz ilaç kullanma. herkesin bünyesine göre ilacı veriyorlar. bana verdiği sana uygun olmayabilir. bu konuda dikkatli olmalıyız. hepimiz.
ayyyy sen zır deli çıktın neyse sana mutluluklaryaa işte hayat böyle bazen huzurlu insanla musallat olan kendiyle barışık olamayan insanlar oluyor napalım sende hayatın bir gerçeğisin ama uzatma bayan o parmaklarına yazık yazmakla uğraşma dikkate alınmıyorsun
hala konuyorsun yoruluyorsun yapmaayyyy sen zır deli çıktın neyse sana mutluluklar
forumda takip edrsen ne kadarrr mutlu mesut kendi halinde bir insan olduğumu anlarsın kimseyle derdim olmadığı gibi seninle de olamaz biraz bilgisizce konuştuğunu farkettim sadece soru direkkk olduğu için seni rahatsız etmiş olabilir hayırlı doğumlar nasip etsin Allah