olmaz olmaz insallah canım benım sen rahat ol yeterki stres felan yapma bak
İçimde fırtınalar kopuyor. Esim aileside kendi ailemde bilmiyor. Sadece kardesim ve esim. Anneme söyleyim diye düşündüm ama bu seferde 2. Cocuk yaparsak ve süt az gelirse silikondan sanacaklar. İlk cocugumu 14 ay emzirmiştim. Hemen toparlanmam lazım cünkü benim ufaklık tam afacan bırakmaz beni. Yıllık iznim bitti, devlet kurumunda calısıyorum izin sıkıntım var rapor almam gerek, ya raporda sıkıntı cekersem diye kafam karısık. Üstelik bazı tahlillerim eksik onlarıda 30unda yaptıracam.durumum vahim
kizlar goguslerimi iyi guzel ama ben dolgun gorunsun ve dik olsun istiyorum iki cocuktan sonra ncividi neyapabilirim yardimci olun lutfen
bakıyorumda yaptıranlar genelde evliler ve cocuk sahibi olanlar ben daha bekarım acaba ilerde süt dolunca catlarlarmı ilerde esimin eline gelirse tiksinirse
İçimde fırtınalar kopuyor. Esim aileside kendi ailemde bilmiyor. Sadece kardesim ve esim. Anneme söyleyim diye düşündüm ama bu seferde 2. Cocuk yaparsak ve süt az gelirse silikondan sanacaklar. İlk cocugumu 14 ay emzirmiştim. Hemen toparlanmam lazım cünkü benim ufaklık tam afacan bırakmaz beni. Yıllık iznim bitti, devlet kurumunda calısıyorum izin sıkıntım var rapor almam gerek, ya raporda sıkıntı cekersem diye kafam karısık. Üstelik bazı tahlillerim eksik onlarıda 30unda yaptıracam.durumum vahim
karabiberle balı karıştır yut benimde boğazıma bişeyler oldu öksüremiyorumda öküsürk gelip duruyo onu yapcam bitki çayı kahve aspirin bunlardan uzak dur kanını sulandırır
Kızlar bogazım agrıyor, kulaklarındane yapayım. Bitki cayıda içemem dimi?
Canım gögüs altı kesisi dual plan. Bir gögüs 275 diğeri 300 cc yarı damla kullanılacakbutterfly sen hangi yöntemle ameliyat olcaksın
Aman canım, gerçi doktor da söylemiş ama bitki çayından uzak dur.
Bol bol vitaminli şeyler ye, sütle nişastayı karıştır, muhallebi yap, sıcak sıcak boğazlara iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?