kızlar bende geri sayıma baslıyorum insallah :)

olmaz olmaz insallah canım benım sen rahat ol yeterki stres felan yapma bak

İçimde fırtınalar kopuyor. Esim aileside kendi ailemde bilmiyor. Sadece kardesim ve esim. Anneme söyleyim diye düşündüm ama bu seferde 2. Cocuk yaparsak ve süt az gelirse silikondan sanacaklar. İlk cocugumu 14 ay emzirmiştim. Hemen toparlanmam lazım cünkü benim ufaklık tam afacan bırakmaz beni. Yıllık iznim bitti, devlet kurumunda calısıyorum izin sıkıntım var rapor almam gerek, ya raporda sıkıntı cekersem diye kafam karısık. Üstelik bazı tahlillerim eksik onlarıda 30unda yaptıracam. durumum vahim

seni çok iyi anlıyorum canım.bence ailere söylemeye gerek yok onlarıda telasa sokma.hem aıleler bızım acımızdan degerlendıremezler bu konuyu. ne gerek var buna gıbı bır suru laf ederler bence.ınsallah hersey senın ıstedıgın gıbı olur canım.ama dedıgım gıbı stres sıkıntı yapma kendıne bak.

Simdide esim basladı tehtit ediyor :) bana su getir bak anneme söylerim silikonudiyor :) cocuk gibi :)

kizlar goguslerimi iyi guzel ama ben dolgun gorunsun ve dik olsun istiyorum iki cocuktan sonra ncividi neyapabilirim yardimci olun lutfen

kizlar goguslerimi iyi guzel ama ben dolgun gorunsun ve dik olsun istiyorum iki cocuktan sonra ncividi neyapabilirim yardimci olun lutfen

Sarkma yoksa silikonla diklestiriyor doktorlar. Diğer türlü dogal yöntemlerle krsinlikle büyümüyor cok denedim

bakıyorumda yaptıranlar genelde evliler ve cocuk sahibi olanlar ben daha bekarım acaba ilerde süt dolunca catlarlarmı ilerde esimin eline gelirse tiksinirse

bakıyorumda yaptıranlar genelde evliler ve cocuk sahibi olanlar ben daha bekarım acaba ilerde süt dolunca catlarlarmı ilerde esimin eline gelirse tiksinirse

Bekarlardan da var yaptıran, simdiden bunları düşünme. Ben 2. Cocuktan sonra yaptıracaktım ama daha fazla beklemek istemedim. Eger genlerde varsa her türlü catlar kafaya takma simdiden canım

Son zamanlarda işler illa ki karışıyor
Su akar yolunu bulur merak etme, canını sıkma, bol bol dua et, hayırlısını dile.
Bak ben o kadar düşündüm plan yaptım ne oldu, kısmetten öteye köy yok. Hayat biz plan yaparken bize çok afedersiniz ama arka nahiyesiyle gülüyor.

karabiberle balı karıştır yut benimde boğazıma bişeyler oldu öksüremiyorumda öküsürk gelip duruyo onu yapcam bitki çayı kahve aspirin bunlardan uzak dur kanını sulandırır

karabiberle balı karıştır yut benimde boğazıma bişeyler oldu öksüremiyorumda öküsürk gelip duruyo onu yapcam bitki çayı kahve aspirin bunlardan uzak dur kanını sulandırır

Bogazımda gıcık varken doktor sütlü bal iç demişti. Karabiberide deneyeyim sagol canım

ayy şimdi boğazıma bişey kaçtı gibi oldu öksürmek zorunda kladım cok acıdılar ya dikişlerime bişey olcak diye cok korktum oynadılar resmen kaymaz inş

Simdi kardesimle konustum. Anestezi doktoru bitki cayı ve aspirin içnediğin sürece ilac kullanabilirsin dedi

Gecmis olsun canim. Kefir bagisikligi cok guclendiriyor fakat icebilirsen... Cilekli olaninin tadi iyi. Meyveli yogurda benzyor...

Merak etme canım,eşin ve kardeşinin bilmesi yeter Anneler bu konuda çok evham yaparlar ve sen ameliyattan sonra ah,uf desen başlarlar artık ne gerek vardı ameliyat oldun gibi sözlere.Moralin bozulur,gerek yok.Belki sonradan söylersin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…