Ayrıca unutmaki, protezler arasındada 3 çeşit kıvam var.Biri yumuşak biri orta sert digeride çok sert olan protezdir.Genellikle en yumuşak olan 1. derecede olan jel protezler kullanılıyor zaten
birde nemutlubananın yazısından sonra kafam iyice karsıtı. benim doktorum mentor marka kullanıyor. mentor 3 katmanlı oldugu için elle hissedilebilir. diğerleri 6 katmanlıymıs. daha dogal duruyormus. mentor kullanıp memnun olmayan var mı?
Canım benim, tabii ki her doktorun tercihleri ve onları tercih etme sebepleri farklı.
Hepimiz mutlu olalım, gerisi teferruat zaten.
Ben bana aktarılanları anlatıyorum sadece, bir doktor onu tercih eder diğeri başkasını, hepsinin haklı gerekçeleri vardır.
Hepsini deneme olanağımız olmadığına göre bazı şeylere gözümüzü kapayacağız artık.
Her şey toz pembe değil, bazı şeyleri kabullenmemiz gerekiyor. Ne yaparsak yapalım yine de elle hissedilme ve daha bir çok olasılık var. Göze alacağız yapacak bir şey yok, şu ankinden daha güzel olacak sonuçta. Ama mükemmel olmayacak, hiçbir şey mükemmel değil.
Bu arada aklıma şu tahliller takıldı, benim doktorum neden hiç tahlil istemiyor ki :44:
Arzum seninkinin kacıncı derece?
Canım,benim tahlillerim ameliyat olacağım günün sabahı yapıldı.OdamdaBüyük ihtimal seninde öyle olacaktır.
Canım cogu kişinin özel hastanede olunca ameliyat günü oluyor. Bebimde özel hastane ama benim guatır ve kalpte sıkıntılarım vardı doktora söyleyince önceden istedi hepsini. Rutin olan kan tahlillerim eksik cumartesi doktorumla görüşmeye gidecem hiç olmadı onları ameliyat önceside yaptırabilirim
Anladım canım çok sağol.
Protez markasını da hallettik, gelsin memeler o zaman
kızlar doktorumla konustum 3 katman 6 katman olayını söyledim. her doktorun teknik ve hastaya göre kullandıgı protez farklıdır. Ben FTI onaylı protezleri kullanıyorum. mentor en eski ve güvenilir olan marka. Arionda kullanıyorum. hastaya göre değişiyor dedi. kesinlikle içiniz rahat olsun bu konuda simdiye kadar protezden dolayı sorun yasayan olmadı dedi. doktoruma güveniyorum. kendisindende duymak içimi rahatlattı.
Doktorunda onaylaması iyi olmuş, kafandan silebilirsin artık:)
Takvime baktım da 47 gün olmus tam ameliyat olalı, sanki hep bu görünümdeymişim gibi öncesini unuttum bile
Kolayca benimsiyebiliyomuş demek ki insan.
Yakın zamanda ameliyat olmuş ve olacak tüm bayanlar için çok daha iyisini diliyorummmm
Bu arada günaydınnnnnn herkese :)
kızlar doktorumla konustum 3 katman 6 katman olayını söyledim. her doktorun teknik ve hastaya göre kullandıgı protez farklıdır. Ben FTI onaylı protezleri kullanıyorum. mentor en eski ve güvenilir olan marka. Arionda kullanıyorum. hastaya göre değişiyor dedi. kesinlikle içiniz rahat olsun bu konuda simdiye kadar protezden dolayı sorun yasayan olmadı dedi. doktoruma güveniyorum. kendisindende duymak içimi rahatlattı.
Bende aynı şeyleri demiştim amaBen diyince rahatlamadın demekki,bak senn..
Hahhh haaa :)))) bir kac kişiden duymayınca rahatlayamoyorum :)
Neyse önemli degilSen rahatlada olsun artık,ne yapalım idare edecegiz
günler hızlaaa gecıyorrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?