kızlar bence asıl bunun üzerine biraz geyikleyelim:D

duyguu topiğe çevirmişsinn kızzz:):)
hayırlıı olsunn canımcmm..
valla haklısnızzz elimizdekilerle mutlu olmalıyız hep daha fazla fazlaa olsun isterizz..
istediğimizi elde ederek değill..elimizdekiyle mutlu olmaktır mutlulukkk

evet evliyim ama bugün nöbetçi eşim sıkıldım yoksa pek bu saate kadar nette takılmıyorum üye olmuştum ama mesaj yazmıyordum vakit blunca bugün takıldım kaldım...

ayy kıyamam sana
benim eşimde iş seyehatine gitti haftaya döncek bende sıkıldımm çıkamıom(

1 gün olsa iyi daha çok gidecek haftaya da 1 aylık göreve gidiyor zor olacak ta neyse içimi de içinizi de karartmayım.. senin haftaya geliyormuş eşin ne güzel canım..

meraklıyız biz meraklıııı :roflol:
4. katta kal işte daha ne olsun hem ev işlerine bile yardım ediyomuş hemde romantikmiş işte :roflol:

Son düzenleme:
aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamazmış bak öle önüne gelen kısmetleri tepersen yuvarlanı verirsin merdivenden hihoyyyt

Bunun kadını erkeği yokki, herkes için geçerli.Aynı şey erkeklere yapılsa tersimi olur.Onlar bizden daha doyumsuzlar aslında.Kadınlar daha basit şeylerle bile mutlu olabiliyorlar, daha sıradan şeylerden hoşlanırlar, mesela erkeklerden. :)))))

insan oğlu işte merak varya insanı ne yaptırcağını şaşırtıyo 1 2 3 4 5 derken yine eli boş kalmışlar yazık :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…