- 20 Nisan 2020
- 126
- 138
- 18
- Konu Sahibi melliyesill
Yemekten sonra ölçülmedin inşallah. Sabah tartıl yeniden. Moral bozmak yokBen tartıldım kızlar 56.8 olmuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemekten sonra ölçülmedin inşallah. Sabah tartıl yeniden. Moral bozmak yokBen tartıldım kızlar 56.8 olmuşum
Tatlıyı kesmiyoruz ama bu kadar da yemiyoruz. Bir yola çıktık bırakmak pes etmek caymak yok.Sahur sadece 4 tane kasar peynır 2 salam bir de omlet yedim akşam nişanlım tatlı almış oturup beş dilim yedim ama bu son dedim kendime hayırlısı
Ben tatlı yediğim zaman çok fena vicdan azabı çekiyorumDoğru ama Ramazan’da tatlı iştahıma engel olamıyorum çok iradesizim bu konuda
Yerken duymuyorum ama yedikten sonra....Ben tatlı yediğim zaman çok fena vicdan azabı çekiyorum
Afiyet olsun güzel bir akşam yemeği olmuşIftar:
2 hurma
3 tane bulgursuz mercimek kofte
Salata
1 tabak yesil mercimek yemegi
Ara
180 gr tavuk izgara
1 kupa ayran
Tesekkur ederim canim seninki de cok iyi. Bugun spor yapacak misin her gun yapiyo musun? Bi de spordan sonra terliyoruz ya her gun dus aliyor musun yoksa terletmeyecek kadar mi spor yapiyorsunAfiyet olsun güzel bir akşam yemeği olmuş
Hergün düzenli yapıyorum. İnsan o kadar egzersiz ve spordan sonra terliyor duş almak zorunda kalıyorum. Bugün de 1 saat yürüyüş yaparım. İp atlamam birde video ile egzersiz. Siz neler yapacaksınız bakalım ?Tesekkur ederim canim seninki de cok iyi. Bugun spor yapacak misin her gun yapiyo musun? Bi de spordan sonra terliyoruz ya her gun dus aliyor musun yoksa terletmeyecek kadar mi spor yapiyorsun
Ben de 10 dakika karın egzersizi+ leslie 20 dakika yapmayı düşünüyorum. Çünkü bunu yapınca tshirt değiştirmem yetiyor. Diğer türlü çok yapınca kan ter içinde kalıyorum duşa girmem gerekiyor. 2 günde bir duş alıyorum. Daha dün duş aldım o yüzden öyle yarın yapayım diyorum duş öncesiHergün düzenli yapıyorum. İnsan o kadar egzersiz ve spordan sonra terliyor duş almak zorunda kalıyorum. Bugün de 1 saat yürüyüş yaparım. İp atlamam birde video ile egzersiz. Siz neler yapacaksınız bakalım ?❤
Çok güzel, bence hergün yaparsan baya faydası olur. Hem yemeğe dikkat edip hem hareket baya yararlıBen de 10 dakika karın egzersizi+ leslie 20 dakika yapmayı düşünüyorum. Çünkü bunu yapınca tshirt değiştirmem yetiyor. Diğer türlü çok yapınca kan ter içinde kalıyorum duşa girmem gerekiyor. 2 günde bir duş alıyorum. Daha dün duş aldım o yüzden öyle yarın yapayım diyorum duş öncesi