Kızlar ben tam 1 aylık nişanlıyım ve nişanlım çok umursamaz davranıyor artık

1. Ayınız mı kutlu olsun? Yormuyor mu bu tür şeyler sizi. Eleştirmek için demiyorum yanlış anlaşılmak istemem ama bu kadarı hakikaten sizi de karşınızdaki insanı da yorar. Gönül bağınız kuvvetli olsun dilerim saygınız sevginiz daim olsun
Mini bir not: Ben 1,5 yıllık evliyim valla dolabın üzerindeki magnetler olmasa nişan düğün tarihlerimizi bile hatırlamam. Eşimden de beklemem beklenti sıfır olunca haliyle mutsuz da olunmuyor ben tipik bir oğlak Burcuyum çiçek aldı bi kaç kez Allah aşkına renkli Ota para verme yazık rızkımıza demiş insanım. Eşim de hep der sen benim mumla arayıp bulamayacağım bi kadınsın

Şutla ve arkana bakma

Kardeşim malesef bizler yani insanoğlu her zaman ayni psikolojide olamıyoruz belkide artik işler ciddiyete bindiği icin ve sorumlulukları arttığı için telaşe kapılmıştır. Sana önerim sen bir adım at beraber yapmayı sevdiğiniz etkinlikleri yapın baktin hala tik yok ilgisiz işte o zaman daha ciddi konuş, hersey gönlünce olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…