Öncelikle çocuğun varmı varsa kaç yaşında yani bir annemisin benim gibiDeğerlendirmek ne demek
Ne alakası var kiÖncelikle çocuğun varmı varsa kaç yaşında yani bir annemisin benim gibi
Alakası gerçekten olduğu için soruyorum anne olmak gerek bu konuyu anlayabilmek içinNe alakası var ki
Konu sahibi erkek çocuklara takmış. Sapığın kim olduğu konusunda ciddi şüphelerim var.Karşı komşunuz sapık, Şikayet etmek için ne bekliyorsun. Ne aşkı ayrıca saçmalamayın.
Aynen anneyim 3 çocuğum var anlat bakalımAlakası gerçekten olduğu için soruyorum anne olmak gerek bu konuyu anlayabilmek için
Değerlendirip 3 hayırla uğurlardım 15 yaşçocuk cinsiyet farketmeksizinKızlar ben bir konu açmıştım bu ikinci konum , benim gorumceminde 15 yaşında bir erkek çocuğu var , beni çok sever yengesi olarakta ben onu çok severim , fakat bizim karşı apartmanda 3 tane öğrenci kız kalıyor üçüde üniversite öğrencisi , o kızlardan 23 yaşında olan çok güzel bir kız var , bu kız görümcemin 15 yaşındaki oğluna aşıkmış ve bunuda geldi bana anlattı , bazı şeylerde anlattı ve ben şok oldum, siz olsaydınız bu durumda o öğrenci kızı değerlendirmek istermiydiniz
Anneyim, kazık kadar kız çocuk yaştaki oğluma aşık(!) olursa ortalığı inletirim.Alakası gerçekten olduğu için soruyorum anne olmak gerek bu konuyu anlayabilmek için
Bu sitede öyle konular açıldıki IP adresinden yer tespiti yapılıp şikayet bile edildi kendi bilir.Konu sahibi erkek çocuklara takmış. Sapığın kim olduğu konusunda ciddi şüphelerim var.
Durun özelden yazıyorKonu çok saçma geldi bana. Görümcenizin karşı apartmanındaki kız size gelip niye böyle bir şey anlatsın? Sizi nerden tanıyor bir kere? ilk konunuz da garip. Tuhaf ve rahatsız edici bir tarzınız var
Sana mı yazıyo? Ne yazıyor burhan bize de söyleDurun özelden yazıyor
Degerlendirmek???Kızlar ben bir konu açmıştım bu ikinci konum , benim gorumceminde 15 yaşında bir erkek çocuğu var , beni çok sever yengesi olarakta ben onu çok severim , fakat bizim karşı apartmanda 3 tane öğrenci kız kalıyor üçüde üniversite öğrencisi , o kızlardan 23 yaşında olan çok güzel bir kız var , bu kız görümcemin 15 yaşındaki oğluna aşıkmış ve bunuda geldi bana anlattı , bazı şeylerde anlattı ve ben şok oldum, siz olsaydınız bu durumda o öğrenci kızı değerlendirmek istermiydiniz