- Konu Sahibi butterfly 's'
-
hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutsun kolay dogumlar nasıp olsun sana cnmmmmmmm
kızlar dr dan geldim .kalbi atmayan bebişimde hala faaliyet yok.kesesi büyüyor ama boş gibi.diğer bebişim maşallah iyi görünüyor.2 hafta sonraya gün verdiler .ikizler şaşırtırlar dedi dr um.hala ihtimal var dedi ama benim umudum yok.inşallah bir tane de olsa alırım yavrumu kucağıma..
kızlar dr dan geldim .kalbi atmayan bebişimde hala faaliyet yok.kesesi büyüyor ama boş gibi.diğer bebişim maşallah iyi görünüyor.2 hafta sonraya gün verdiler .ikizler şaşırtırlar dedi dr um.hala ihtimal var dedi ama benim umudum yok.inşallah bir tane de olsa alırım yavrumu kucağıma..
:teytey: Az önce hastaneden geldim canlarım bhcg 223 çıktı.cuma tekrar sonuç bakıcaz.
Allahım sana binlerce şükürler olsun.ben hamileyim diyebileceğim umuduyla bugünlere kadar geldim.Rabbim sonunda bana da nasip etti.İnşallah kucağıma da aldığım günlere gelirim.Allahım isteyen herkese nasip etsin..
kızlar destek olan herkese teşekkür ederim.cesaretimin kırıldığı anlarda beni yeniden umutlandırdınız.her denememde ilk denememi yaşıyormuşum gibi yüreklendirdiniz.Allah sizlerden razı olsun.hepinizi çoookkk öpüyorum.................................
kızlar merhabalar.bende yeni bir hamişim ama hala inanamıyorum:)))2 hafta önce p.tesi ilk aşılamamı oldum veeeee şu an hamileyim:))darısı tüm isteyenlerin başına...
kızlar randevum haftayaydı fakat ben dayanamadım bugün dr a gittim.bilmeyenler için söyleyim ,iki kese görmüştük.birinde kalp atışı vardı diğerini bekliyorduk 2 haftadır.malesef diğer kese küçülmeye başlamış.artık tek bebişimle başbaşayız.rabbim onu bana bağışlar inşallah.kaç gündür giremedim siteye hepinizi çok özledim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?