Yarın gidicemPeçeteye gelen kanama başka, et parçası başka. Ben olsam kadın doğum aciline giderdim
Peçeteye gelen normal mi?Peçeteye gelen kanama başka, et parçası başka. Ben olsam kadın doğum aciline giderdim
Yani geçen bana da oldu, olabilir dediler. Kanama yoğun ve ağrılı olunca düşükten korkuluyorPeçeteye gelen normal mi?
Ağrılı değil aktif de değil peçete silince geliyor akıntı içindeYani geçen bana da oldu, olabilir dediler. Kanama yoğun ve ağrılı olunca düşükten korkuluyor
Cinsel ilişki varsa ondan da kaynaklanabilir. Ama et parçasının olağan bir şey olduğunu sanmıyorum. İnşaallah pıhtılaşmış kandırAğrılı değil aktif de değil peçete silince geliyor akıntı içinde
Yani pıhtıyada benziyordu ama aktif kanama yok işte ister istemez korktumCinsel ilişki varsa ondan da kaynaklanabilir. Ama et parçasının olağan bir şey olduğunu sanmıyorum. İnşaallah pıhtılaşmış kandır
Doktorlar sıkıntı yok diyor bende bilmiyorum10 haftalık gebeymişsiniz,6. Haftanızdan beri şikayetleriniz vardı. Bilemiyorum doktor değilim,hamilelikte yaşamadım ama bir düşük 4 hafta sürebilir mi ki?
Arkadaşımdan duymuştum onun da böyle kanaması olmuş ağlaya ağlaya ağar topar acile gitmiş.gebe kaldığında vücut adet olmuyorsun ya yanlış hatırlamıyorsam on kalan adetten mi ne kalan parçaları atıyormuş vücut başına gelirse şayet korkma demişti. İnşallah seninki de ona benzer bi şeydir. Allah’ın izniyle bebeğin seninle olmaya devam eder canımDoktorlar sıkıntı yok diyor bende bilmiyorum
İnşallah canım daha dün gittim gayet iyi dedi her kanlı akıntıda gidiyorum miniğim biraz daha büyüyor çok şükür ama korkuyorum işte aktif kanamaya döner diyeArkadaşımdan duymuştum onun da böyle kanaması olmuş ağlaya ağlaya ağar topar acile gitmiş.gebe kaldığında vücut adet olmuyorsun ya yanlış hatırlamıyorsam on kalan adetten mi ne kalan parçaları atıyormuş vücut başına gelirse şayet korkma demişti. İnşallah seninki de ona benzer bi şeydir. Allah’ın izniyle bebeğin seninle olmaya devam eder canım
Bence yerleşme kanaması o düşuk ya adet gibi yada daha fazla geliyorİşte şakır şakır bir kanama yok böyle oluyor gidinceye bilet yapmıyorlar et parçası mı kan pıhtısı mı bişeydi
Korkma korkunu hisseder bebişinİnşallah canım daha dün gittim gayet iyi dedi her kanlı akıntıda gidiyorum miniğim biraz daha büyüyor çok şükür ama korkuyorum işte aktif kanamaya döner diye
İşte canım uzun zamandır böyle oluyor yoğun hiç görmedim 10 haftalık ama yerleşmeme sizceBence yerleşme kanaması o düşuk ya adet gibi yada daha fazla geliyor
İnşallah canımKorkma korkunu hisseder bebişinsen güçlü ol ki o da seninle olsun
Benim görümcem de aynı şeyi yaşanmıştı bayağı 3 ay bitene kadar lekesi vardı yani sıkıntı yapma da o da doktora gitti doktor bir şey yok dediİşte canım uzun zamandır böyle oluyor yoğun hiç görmedim 10 haftalık ama yerleşmeme sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?