- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kızlar ben düşük mü yapıyorum
- Konu Sahibi Dilasare
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamilelik#korkular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan ister istemez tedirgin oluyor ilk hamileliğimde kahverengi akıntı olmuştu ama ikincide kırmızı olunca korkutuyor işte Rabbimden hayırlısıBenim görümcem de aynı şeyi yaşanmıştı bayağı 3 ay bitene kadar lekesi vardı yani sıkıntı yapma da o da doktora gitti doktor bir şey yok dedi
Maşallahİkizleri oldu şu an 4 yaşında
Canım görümceminde kirmiziydiİnsan ister istemez tedirgin oluyor ilk hamileliğimde kahverengi akıntı olmuştu ama ikincide kırmızı olunca korkutuyor işte Rabbimden hayırlısı
Tedirgin oluyar insan ister istemez gönlünü ferah tut diye söylüyorumCanım görümceminde kirmiziydi
Sağol canım Allah razı olsunTedirgin oluyar insan ister istemez gönlünü ferah tut diye söylüyorum
Rabim hepimizden razı olsun canım Ki doktorada gitmisin sıkıntı yapmaTedirgin oluyar insan ister istemez gönlünü ferah tut diye söylüyorum
Rabim hepimizden razı olsun canım Ki doktorada gitmisin sıkıntı yapma
Benim de kahverengi ile başladı aynı akıntı ile birlikte iplik gibi damara benzer kırmızı kanama oluyor ama aktif değil çok korkuyorum son durumun ne olduMerhaba arkadaşlar
10 haftalık hamileyim..
6 haftalıktan beri kahverengi akıntım var
Ve beyaz akıntıların içindeyse kırmızı ipliksi akıntılarım var .
Her seferinde doktora gidiyorum bi sıkıntı yok kese etrafında bebek iyi gayet diyorlar her ihtimale karşı Protestan fitil verip gönderdi doktor .
Neyse Salı akşamı yine oldu aynısı resmen kırmızı akıntı çok az iç çamaşırında tok peçeteye silindi akıntı içerinde var iki gündür var böyle aktif kanama değil ama mutlaka peçeyle silince görüyorum azda olsa ,dün yine doktora gittim farklı birine sorun yok dedi öyle bir kanama görünmüyor dedi iyi gayet dedi az önce tuvalete girdim peçeteye silince et parçası gibi aşırı küçük nohut tanesinden az küçük akışkan olmayan bişey geldi elimle inceledim et gibiydi kafayı yicem doktorlar bişey yok diyor anlamadım ,az kasık ağrım ve rahim ağrımda var sizce ne yapmalıyım
Düşük oldu 13+4 te canımBenim de kahverengi ile başladı aynı akıntı ile birlikte iplik gibi damara benzer kırmızı kanama oluyor ama aktif değil çok korkuyorum son durumun ne oldu
Doktorlar bir şey yok diyordu suyum geldi aniden ve düşükle sonuçlandıBenim de kahverengi ile başladı aynı akıntı ile birlikte iplik gibi damara benzer kırmızı kanama oluyor ama aktif değil çok korkuyorum son durumun ne oldu