- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi magic girl
kizlar hemen konuya gireyim eski konumdan bilirsiniz esimle aramizdaki sorunu neyse bugun yemin etti birdaha yapmiyacakmis bende inandim esim gereksiz yere asla yemin etmez kuranin ustune anlicaginiz baristik simdi konuya gireyim ben 2 yil once ogretmenlik okuyordum 2 yili bitirdim turkiyeye gezmeye gittim hamile oldugumu ogrendim okulu biraktim yurtdisina geldigim 2 yil olmustu hem ingilizce hemde turizm okuyordum ingilizce kursunda turk bayanla tanisdim bayagi samimi olduk kiz bekardi hergun bana gelir gece gunduz biraradaydik esimde kardesi gibi severdi neyse birgun konusurken turizm bitince caliscanmi dedi bende hayir dilim gelissin diye okuyorum dedim o da ufffffffffffffff ben ne okuyacam bilmiyorum dedi. bende seni bilmem ama ben dilim iyi gelissin ogretmen olucam kesin kararliyim dedim bu da eve gitti. annesine soylemis msn gorustuk daha o aksam bende ogretmen olcam dedi.ok dedim sevindim hatta neyse ben dogum cocuklar derken bir turlu gidemedim o gitti bitirdi 30 yasinda gecen yil evlendi simdi bebegide var neyse ben 2yili bitirdim onada soyledim. o alayci bir sekilde annesiyle senden birsey olmaz bak ben ogretmenlik yapiyorum yeminle dili benden yetersiz turk okulunda calisiyor odu patliyor isten atilirim baska yerde bulamam diye havasi o bicim yaninda durulmaz neyse bebegim 2 yasinda ben tekrar basladim 1 ay oldu ustelik ozel universitede 1yili hergun gidip tamamlarsam fulltime oldugu icin bu yil ogretmen olucam bende bastim parayi ne yalan soyleyim devlet universitesi bana bedava ama cok uzun suruyor dun aksam o arkadas geldi annesiyle bilmiyor yeniden basladigimi kimse bilmiyor esim haricinde oda bugun ogrendi neyse kiz sordu ay 2 yil bosuna okudun yok dedim seneye baslamyi dusunuyorum annesi atildi hemen ayyyyyyyyyy bu yastan sonra teyzemi diyecek cocuklar arkadasda alayci sekilde ay mum bu kac yildir okuyor zaten gidene kadar alay ettiler sinirlerim bozuldu canlarim cokmu gec kaldim birakmayi dusunemem bile cunku iyi para yatirdim yoksa paramada gecen 2yil 1 ayimada yazik olur ama cok zoruma gitti dogrumu soyluyorlar benim yasim cokmu gec 30 yasindayim bu arada