Kızlar bebetime marka test, bi baksanız ?

Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum kızlar iyiki varsınız kimseye soramadığım zamanlarda bir sürü şey soruyorum , ikinci freely de silik çıktı. Bundan sonra da inşallah adet geçerse kan verir sonucumu mutlaka sizlerle paylaşırım , hem de daha sonra okuyacak kişilere faydamız olur belki testler hakkında 🌟 🤲
İnşallah bu sefer olumlu olur sizin konularınızı görüyorum hep🩷 Rabbim kavuştursun🙏🏼

Yumurtlamanın 10. Günü kızlar
Üstteki testi sabah yaptım gözüme bi şey görününce 2/3 saat sonra da alttakini yaptım, markası bebetime. Olabilir mi ya şok oldum şu an….
Filtresiz filan olduğu gibi ekliyorum 🤲
Sipser merhaba canım bebetime bende de yalancı pozitif verdi ama benimki griydi seninki kırmızı predictor çok iyi diye yalanci çıkarmayacak diye bisi yok her seri aynı cikmayabilir ama testlere ben güvenmiyorum genede seni umutlandırmak istemem tabi hepimiz her ay umutla bekliyoruz benimde şu gibi akintim var hahshshs ama hiç gebeliğe yormuyorum sen bence awox al ve gün gün yap farklı testlerle karamsar olma

Şimdi de freely yaptım vallahi 5 dakika geçmedi🥹
Ahh kuşumm🥹 inşallah seninledir bebisin 🤲🏻 umudunu kırmak istemem ama aksi gibide hep güvenilmeyen testleri bulmuşsun freely geçen ay bana hemen silik çıkartmıştı yalancı pozitifti Allah belasını versin dedim hatta.😓 Umarım seninki doğrudur

Ahh kuşumm🥹 inşallah seninledir bebisin 🤲🏻 umudunu kırmak istemem ama aksi gibide hep güvenilmeyen testleri bulmuşsun freely geçen ay bana hemen silik çıkartmıştı yalancı pozitifti Allah belasını versin dedim hatta.😓 Umarım seninki doğrudur
Aynı böyle miydi:( fotosu var mı

Sipser merhaba canım bebetime bende de yalancı pozitif verdi ama benimki griydi seninki kırmızı predictor çok iyi diye yalanci çıkarmayacak diye bisi yok her seri aynı cikmayabilir ama testlere ben güvenmiyorum genede seni umutlandırmak istemem tabi hepimiz her ay umutla bekliyoruz benimde şu gibi akintim var hahshshs ama hiç gebeliğe yormuyorum sen bence awox al ve gün gün yap farklı testlerle karamsar olma
İnşallah kuşum gönlümüzce olsun ne diyelim, akıntıyı dikkate al bu arada ;)

Aynı böyle miydi:( fotosu var mı
Açtığım topikte vardı bekle indirip atayim.. ilk test canım ama şimdi senin predictor yaptığını da yeni okudum predictor pek yaniltmaz diyolardi

Eklentiler

• 1000039069.webp
    1000039069.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 48
Açtığım topikte vardı bekle indirip atayim.. ilk test canım ama şimdi senin predictor yaptığını da yeni okudum predictor pek yaniltmaz diyolardi
Evet Predictor negatif çıktı ben de ona güveniyorum en çok ne diyelimm 🤷‍♀️

İnşallah kuşum gönlümüzce olsun ne diyelim, akıntıyı dikkate al bu arada ;)
Pcosum reglim düzensiz en son 17sinde oldum takvim bugünü gösteriyor ama işte pcos yüzünden düzensiz yumurtladigimi düşünüyorum ama akıntı su gibi bir iki gündür ondan öncesinde yapışkan geldi degisik

Üstteki dün öğlen yaptıgım
Alttakini de az önce yaptım
Hepsi mi yalancı pozitif acaba hiç güvenemiyorum. hiç ihtimal yok mu sizce

Eklentiler

• IMG_8608.webp
    IMG_8608.webp
    23 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_8607.webp
    IMG_8607.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 31
Üstteki dün öğlen yaptıgım
Alttakini de az önce yaptım
Hepsi mi yalancı pozitif hiç ihtimal yok mu sizce
Canım senin olabilir ben de dün silik çizgi gördüm bugün sabah negatifti, bu dün ki

Eklentiler

• IMG_0554.webp
    IMG_0554.webp
    123,2 KB · Görüntüleme: 29
Belirtin var mı senin?
Valla klasik adet ağrıları var başka bi şey yok 🤷‍♀️ takvim 25/26 gibi gösteriyor batı..
Dün 2 tane yaptım aynı çıktı, bugün yaptım aynı çıktı freely hepsi. Olsa en azından bi tık koyuluk filan olmaz mıydı?
Senin testte de silik var bata kaç var kuşum?

Valla klasik adet ağrıları var başka bi şey yok 🤷‍♀️ takvim 25/26 gibi gösteriyor batı..
Dün 2 tane yaptım aynı çıktı, bugün yaptım aynı çıktı freely hepsi. Olsa en azından bi tık koyuluk filan olmaz mıydı?
Senin testte de silik var bata kaç var kuşum?
Bata 4 var benim de kasık ağrım var sanki regl olacak gibi bugün tekrar test yaptım aynı marka çizgi çıkmadı ilk 15 dk da sonra şöyle olmuş ama kuruma çizgisi gibi

Eklentiler

• IMG_0557.webp
    IMG_0557.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 30
Testi tekraladınız mı bugün 😍
Bugün böyle .. sanırım foto yüklenince site biraz blurlaştırıyor normalde daha net , ama ne anlam ifade ediyor sevinsem mi üzülsem mi vallahi bilmiyorum 🤷‍♀️

Eklentiler

• IMG_8609.webp
    IMG_8609.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 30
Back
X