Kızlar bebetime marka test, bi baksanız ?

Çok üzücü ben erken testlerde çizgiye alışkınım da kaset testte hiç görmemiştim o beni umutlandırdı. Aynı markayı dünde yaptım bi şey yoktu 4 damla yapıyordum bugün 5 yaptım o mu etkiledi acaba diycem bilemiyorum 😞
Üzerinde kaç damla diyorsa o kadar damlat canım. Burda çok var kaset testte de yalancı pozitif görenler... İstersen bir iki gün sonra başka marka kaset testle yine dene

Neeeeeee🫠
Kuşum benim de dandik test şu an baya silik gösteriyor , predictor tertemiz 🧹
Benimde freely ve awox silikti predictor negatifti umut vermekte istemem tabi de. Grip olmuştum ilaç almadan önce kan verdim 5.9 çıktı predictor 15- 20 üstünü algılıyormuş genelde. En kötü bekle birkaç gün inşallah vardır dua edelim 🙏

Benimde freely ve awox silikti predictor negatifti umut vermekte istemem tabi de. Grip olmuştum ilaç almadan önce kan verdim 5.9 çıktı predictor 15- 20 üstünü algılıyormuş genelde. En kötü bekle birkaç gün inşallah vardır dua edelim 🙏
İnşallah balım inşallah, hayırla. Adete kaç günün vardı acaba çok soru sordum yaaa :(

Bence çooook erken yapmışsın hala umut var olsa da çıkmazdı zaten bebeğin yerleşmesi 6-12 gün arasıymış ondan sonra yükseliyormuş beta ve testlere bende güvenemiyorum şimdi benim yaşadığım yalancı pozitife bakın 😄
IMG_4810.webp

Bu da benim testimdi freely olan diğeri awox o da hemen hemen aynı silikti

Eklentiler

• IMG_1189.webp
    IMG_1189.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 68
Ay var gibiiiii net belli çizgi umarım yalancı pozitif değildir, emin olmak için kan ver bence ya da adet gecikmeni bekle canımm
Bekliycem balım ama freely e güvenme dediler vay arkadaş ya hiç mi sevinemiycemmmmm ben😭

Bekliycem balım ama freely e güvenme dediler vay arkadaş ya hiç mi sevinemiycemmmmm ben😭
Ya süreç herkeste aynı ilerlemiyor hayal kırıklığı adına çok umutlanma ama test yaparak koyuluğu takip et bence adet geçince de kan verirsin

Oyy bunlarda mı freely kuzum ne zaman çıktılar kaç dakika da
Hemen çıktılar markasını hatırlamıyorum oluyor maalesef böyle şeyler 🥹 biraz bekle test yap netleşirse daha çok kan vermeye gidersin inşallah vardır bebiş

Yumurtlamanın 10. Günü kızlar
Üstteki testi sabah yaptım gözüme bi şey görününce 2/3 saat sonra da alttakini yaptım, markası bebetime. Olabilir mi ya şok oldum şu an….
Filtresiz filan olduğu gibi ekliyorum 🤲

Bende bebetime ile öğrendim aynı sizin gibiydi kan verdiğimde değer 17 çıkmıştı bence hemen kan verin
İnanır mısınız bilmiyorum ben de önce kaset testle yaptım çok silik çıktı sonra gidip erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı. Ertesi sabah gidip kan verdim ve değerim 20 idi. Benim de kaset testim bebe time idi

İnanır mısınız bilmiyorum ben de önce kaset testle yaptım çok silik çıktı sonra gidip erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı. Ertesi sabah gidip kan verdim ve değerim 20 idi. Benim de kaset testim bebe time idi
İnanmayı çok istiyorum :(
Predictor silik çıktı , üşenmedim gittim freely varmış ondan aldım çıktı bu sefer o da yalancı çıkarıyormuş 😭

Eklentiler

• IMG_8556.webp
    IMG_8556.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 63
Evet kan en kesin ama daha 6 gün var , dayanamadığımdan yapıyorum her ay artık test bağımlısı oldum yapmadan duramıyorum …

Bende çok memnun kalmıştım bebe time testten ama belki yanılttığı kişilerde vardır

Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum kızlar iyiki varsınız kimseye soramadığım zamanlarda bir sürü şey soruyorum , ikinci freely de silik çıktı. Bundan sonra da inşallah adet geçerse kan verir sonucumu mutlaka sizlerle paylaşırım , hem de daha sonra okuyacak kişilere faydamız olur belki testler hakkında 🌟 🤲

Eklentiler

• IMG_8561.webp
    IMG_8561.webp
    73,4 KB · Görüntüleme: 49
Back
X