• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bebeişlerimiz kaç kilo doğdu ve nasıl doğurduk

slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza...23 ekim de 4,5 kilo 54 cm normal doğum yaptım..60 kiloyla hamile kaldım 90 kiloyla doğuma gittim 30 kilo almışım dilek olay yanee.:)))şu an 65 kiloyum 5 kilo fazlam kaldı artık oda emzirmeyi bırakınca inşallah.kızım 5 aylık oldu 8,5 kilo...

ben 55 ile hamile kaldım 67 ile doğum yaptım ve doğumda 9 kilom gitmişti bebeğimide 3,700 doğdu.şimdi 2,5 aylık ve 6 kilo oldu.....

Oglum normal dogumla 3.520 gr dogdu.Hamileligim boyunca 24 kilo almistim,dogum yapali 50 gun oldu 15 kilosu gitti,vermem gereken 9 kilo daha var..

bende 39 gun once normal dogum yaptım 3130 gr oldu.42 kiloyla hamıle kaldım 58le dogum yaptım

merhaba ben doğumumu evde yaptım inanmayacaksınız ama ve bebeğim 4.250 gr.doğdu çok zordu ama herşeye değer hiç korkmadım ebeye güvendim

22 gün önce 3 kg normal doğum hamile kalmadan önce 57 idim doğuma 69 la girdim şu an 59 um 55 e inmeyi planlıyorum oğlum 4,5 oldu:)

kızlar doğum yapalı 75 gün oldu..kırkımın çıktığı gün adet kanamam oldu 12 gün sürdü..1 hafta sonra tekrar kanamam oldu 4 gün sürdü..şimdi e ara ara 1-2 gün süren kanamalarım oluyor..sizce normal mi?sizde de oldu mu bu tür kanamalar..
daha önce kanın rengi açıktı..sabah yine kanamam başladı ve koyu kırmızı renkte kahverengiye yakın..
doktoruma gitmeye korkuyorum çünkü kırkın çıkınca gel alttan muayene edeyim demişti..siz gittiniz mi muayeneye..
bu arada doğumu sezeryan ile yaptım..
bilgilerinizi bekliyorum teşekkür ederim..

bense 52 ile hamile kaldım kurbanın arefesi 74 idim rahatsızlandım hastamenede yattım 3kg verdim ve(bu arada 35 haftalık doğum yaptım) 71 ile doğuma girdim kızım 42 cm boy 2.360kg ile doğdu eve 67 ile geldim amaaaa kızım 24 aralık 2007de doğdu şuan 72 kgramım neden kilo alıyorum yaaaa senağlamasenağlamaherkez vermiş ben alıyorum kızım bugün 3 ay 10 günlük ve boyu 58 cm ,6 kg oldu:nazar::bbo::bbo:

:1shok:senağlama:1shok:

merhaba ben doğumumu evde yaptım inanmayacaksınız ama ve bebeğim 4.250 gr.doğdu çok zordu ama herşeye değer hiç korkmadım ebeye güvendim

Almut cok merak ettım anlatırmısın evde dogumu nasıl yaptın, ne şekilde oldu? ne kadar zaman surdu? hemen toparlandın mı? ne kadar acı cektın? bıraz bahsedermısın lutfeen?..

bense 52 ile hamile kaldım kurbanın arefesi 74 idim rahatsızlandım hastamenede yattım 3kg verdim ve(bu arada 35 haftalık doğum yaptım) 71 ile doğuma girdim kızım 42 cm boy 2.360kg ile doğdu eve 67 ile geldim amaaaa kızım 24 aralık 2007de doğdu şuan 72 kgramım neden kilo alıyorum yaaaa senağlamasenağlamaherkez vermiş ben alıyorum kızım bugün 3 ay 10 günlük ve boyu 58 cm ,6 kg oldu:nazar::bbo::bbo:

:1shok:senağlama:1shok:

canım bence sen bebişini beslemek için yediğin için kilo alıyosun..ama sıvı alımını attırarak da sütün gelir 3 beyazı kes bence...

sezeryanla dogum yaptım 50 kıloyla hamıle kaldım 63 doguma gıttım ve suan 52 kıloyum 25 gun oldu dogum yapalı oglum 3 450gr 49cm dogdu

maşallah hem anneleirne hem de bebekleirne bakalım neler olacak bende şu ana kadar sadece 8 kilo aldım ama herkes çok almışsın diyor dr um ise süper gayet iyi fazla almadın diyor dr umun dediği daha önemli elbette ama çevre faktörleir beni sinir ediyor yaaaaaa

benim bebişim 03.04.2008 dogdu 3510 gr 54cm boyu ama şimdi 4 gün içinde 3380gr düştü ilk başta emziremiyordum hala meme başını alamıyor bende silikon gögüs ucu takıp öle emziriyorum.

çok tatlısınız ya ...
bende kızıma 54 kg. ile hamile kaldım 67 kg ile doğum yaptım kızım 2.830 gr. ve 48 cm. doğdu .
sonrasında 56 lara kadar düştüm kızım 16,5 aylık ama tekrar hamile kaldım şuanda 58 filanım 17 haftalık gebeyim :)

Back
X