evet kızlar,bebek gidıyor galiba senağlama..pazar günü HCG 123 çiktı Dün 85 çiktı...kanamam da yok,sangi da yok ama nıye boye oldu anlamadım
canım inşallah korktuğun gibi değildir,seni çok iyi anlıyorum şu an bende çok benzer şeyler yaşıyorum,umarım senin iyi haberlerini alırız.Senin için dua edecem.kızlar hastaneye gidıyorum...sonra görüşürüz..bana dua edin ne olur
canım ya...benneyaptımki inan çok üzüldüm çünkü aynı şeyi bende yaşadım kan testinde çıktı herkes sevindi tam veş haftalık oldu sabah bi uyandım koşarak lavaboya gittim serçe parmağı kadar paçalar düştü doktora gittim düşük dedi... hayırlısı canım benim hiç üzülme.. meleklerimiz bize gelecek zamanı biliorlar şimdi zamanı değilmiş demekki böle düşünelim birazda olsa rahatlarız...:a015:geldim...malesef düşük oluyorsenağlama
canım ya...benneyaptımki inan çok üzüldüm çünkü aynı şeyi bende yaşadım kan testinde çıktı herkes sevindi tam veş haftalık oldu sabah bi uyandım koşarak lavaboya gittim serçe parmağı kadar paçalar düştü doktora gittim düşük dedi... hayırlısı canım benim hiç üzülme.. meleklerimiz bize gelecek zamanı biliorlar şimdi zamanı değilmiş demekki böle düşünelim birazda olsa rahatlarız...:a015:
canım çok üzüldüm geçmiş olsun
eğer 10 gündür ilişki olmadıysa yaptırsın tabiki yarın.. beklemenin anlamı yok ama yok bu geçen 3-4 gün içerisinde beraber olduysanız yaptırmasın...