Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, ben aranıza yeni katıldım. forumlara göz atıyordum da, o kadar çok cinsel perhiz önermiyor drlar, boşuna gitmeyin isterseniz, sağlıklı bilgi vermez yaptırdığınız test
slm kızlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun....:Saruboceq:
ebruli canım benim geçmiş olsun,şuan ne desek faydası olurmu bilmem..
ama inanki seni çok iyi anlıyorum,daha önce bende yaşadım bir düşük olayı..bende adetim 5 gün gecikmişti hamile olduğumu öğrendik nasıl bir sevinçti anlatamam,o gece mutlu mesut uyumaya çalışırken,inanılmaz bir sancı ve kanamam oldu,eşimde nerdeyse o acıyı çekti benimle..oturduk ağladık..sabah doktora gittik,beta değerim düşmüştü ve ultrasondada rahimi tertemiz gördük,doktorum kanamada bebeğin düşmüş dedi...kürtaja gerek görmedi..ondan sonra kaç gece uyuyamadım,uykumun arasında ağlarmışım eşim uyandırırdı,inanılmaz acılar yaşayım..allahım kimseye yaşatmasın...ve kendimi şöyle telkin ettim hep..bu bebek sağlıklı olsaydı düşmezdi..sağlıksız doğsaydı da kahrolurduk..her işte bir hayır vardır dedim hep kendime..
düşükten 5 ay sonra hamile kaldım ve şuan çok şükür herşey yolunda gidiyor...
bunları sana anlatıyorum ki; bak neler neler yaşanıyor..bu yüzden üzme kendini rahat ol..kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış,dua etki hamile kalabiliyorsun..yıllarca uğraşıp hamile kalamayan nsanlar var...
ben inanıyorumki; bir süre sonra tekrarr hamile olduğunu öğreneceksin ve sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olacaksın...
allahım tüm isteyenlere nasip etsin..
evet cnm çok doğru dıyorsun...ama ben 2 sene once da bir düşük yaptım 6 haftalıyken buda ikinci...çok zor dayanamak çok zor...inşallah 3unci de bir sorun çikmaz artık ne bilim...herşey için tşkler...:çok üzgünüm:
senağlama:teselli:ebrucum hala şoktayım yaaaa nazarmı deydi gülüm sana anlamadım yaaaa çok üzüldüm arkadaşım
canım tahlil felan yapılmadımı yani nedeni belli mi neden düşük olmuş..acını tazelemek istemem ama önemli olduğu için soruyorum
hiç bişey yapılmadı...bu dr.güvenim kalmadı artık..ama nasıl bir tahlil yapacak sen bilıyon mu? ona göre onlara soyleyım yapsınlar...yoksa bende ölup gidecam...bende sadece eşinin spermiogramı getır bakalım,onunki nasıl belki ondan bişey var ve gebeliği engelıyor..ne bilim
dr.değiştirecam bu dr.güvenim kalmadı,belki benimde bu soru olabilir bende kansızlık var..olabilir mı acaba bilmıyorum...ama yarın dr.gel dedi ona doylıyecam eğer yapmıyorsa güzel suratına tükürecam başka dr.gidecam..ama şimdi yapsam olur değil mı..hala kanamam var
şimdi int.bir dr.buldum istanbul/bakırkoy tlf.herşey anlatım güzel bir şekilde dinledi...bana sordu kaç tane düşük yaptım 2 tane dedim kaç aylıyken bende biri 6 haftalık biri 3 haftalık...sonra hiç doğum yaptın mı dedi yok dedim...kendisi dedi yanıma gel sana 2 tane test yaptıracam düşük nedeni örenecaz vay be dedim dr.bak hiç bişey demeden o dedi bana gel bakalım ama muahane 120 tl...olsun feda olsun yeterki bebiş salam olsun...oh be rahatladım biraz