Kızlar bebeğim uyumuyor

Cngz44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
491
217
33
30
4 aylık bebeğim 2 ay erken doğdu 3 gündür uyku uyumuyor dün gece acile gittik kanlarıma baktılar sorun yok dedi nöroloji takipliyiz omada gittik hafta içi problem yok çocuk doktoruna da gitmiştik hafta içi onda da sorun yok ama özellikle bugün hiç uyumadı uyutuyorum 10 dakika sonra kalktı 2 defa uyudu oda 10 dakika hala ayakta sürekli aguluyor kıpır kıpır ara ara ağlama krizleri oluyor ama genel olarak sürekli konuşmamızı istiyor onunla gecesi gündüzüne karıştı desem bu sefer gündüz uyur gece uyumaz bu hiç uyumuyor nedendir ne yapabilirim ben

Ama daha erken değil mi 4 ay oldu doğalı 2 ay erken doğdu şuan düzeltilmişe göre 2 aylık olduğu için geriden gelmiyor mu
Benimki düzeltilmiş ile kronolojik arasında yaşadı atakları. Hasta değil aç değilse uyur yani en baştan beri uyumuyor olsa tamam da. Gazı kakası iyi dimi?

Benimki düzeltilmiş ile kronolojik arasında yaşadı atakları. Hasta değil aç değilse uyur yani en baştan beri uyumuyor olsa tamam da. Gazı kakası iyi dimi?
Kakasını yaptı iki kere bugün gaz problemimiz vardı hep zaten ama öyle gazı olsa ağlar huzursuzluk yapar sadece uyumuyor

Gözler cin gibi hu desem agu hu diye gidecek bekliyor

Eklentiler

• image.webp
    145,8 KB · Görüntüleme: 30
Ve aşırı derece moro refleksi mevcut bugün üzerine değiştirmek için az önce yatağa yatırdım kollarını açıp çığlık çığlığa sıçradı zor susturdum çok fazla oldu bugün böyle aşırı korkuyor

Algıları açılıyor zamanla geçecek prematürelerde geç geçiyor Moro

Kakasını yaptı iki kere bugün gaz problemimiz vardı hep zaten ama öyle gazı olsa ağlar huzursuzluk yapar sadece uyumuyor
Bazen benim bebeğimde gazı varken ağlamıyor sadece ıkınıyor sürekli . Ikınması var mı

Çok fazla uyarana maruz kalan bebeklerde uykuya geçişte zorlanırlar algıları açıldığı için loş ve sessiz ortam yaratın bide öyle deneyin o ışıkta benim bebe asla uyumaz

Hayır iki kere yatırdım oda şekerleme zorla kucağımda uyutup yatırdım söyleyene söylene uyudu 10 15 dakika falan
Şimdi de yorgunluktan uyuyamıyordur. Odasını karanlık yapın gezerek emzirin pışpış yapın ayakta sallamayın alışmasın

Bazen benim bebeğimde gazı varken ağlamıyor sadece ıkınıyor sürekli . Ikınması var mı
Yok ıkınmasıda yok eller ayaklar kıpır kıpır etrafı süzüyor ayağımda sallıyorum bir saattir uyusun diye loş ışık yaptım odayı beyaz gürültü açtım şimdi deniyorum yani uyku gerilemesi neden şey için ne yapabilirim

Çok fazla uyarana maruz kalan bebeklerde uykuya geçişte zorlanırlar algıları açıldığı için loş ve sessiz ortam yaratın bide öyle deneyin o ışıkta benim bebe asla uyumaz
Fotoğraf çekmek için açtım ışığı normalde gece lambası yanıyor bizimkide karanlıkta asla uyumuyor ışık azalınca bile gözleri pörtlüyor korkuyor

Uyku gerilemesine yapacak bişey yok anam benimde 4 aylık yani çekiyoruz uyaranı azalttım daha sakin ve sessiz ortam yapıyorum uyuyor bir şekilde masal okuyorum yanına da alfa waves açıyorum uyuyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…