Kızlar bebeğim uyumuyor

Şimdi bunlar ellerini kollarını yeni keşfettiği için onları hareket ettirmekte hoşlarına gidiyor ondan da uyumuyorlsr bazen öyle günlerde de bizim ayaklı piyano mudur nedir öyle bir oyuncak var koyuyorum ona yorulmasını bekliyorum tepiniyor tepiniyor uyuyor

Ay valla onu al bunu al evde yer kalmadı kız bunla oynarsa düzelir ona bakarsa uyur salıncak olursa iyi olur derken ev toys shopa döndü yer yol

Ay valla onu al bunu al evde yer kalmadı kız bunla oynarsa düzelir ona bakarsa uyur salıncak olursa iyi olur derken ev toys shopa döndü yer yol
Çaresizliğin adıdır o ahahah ay ne güldüm Allah hepimize sabırlar versinler valla tatlı olmasalar çekilcek çile değil şu atak dönemleri biri bitiyor biri başlıyor benimde ilk bebiş saçlarım beyazladı

Merhaba yazıp yazmamakta kararsız kaldım anne değilim malesef ama beyaz gürültü youtubeden açın loş ışıklı odada yatırın beyaz gürültü hiç yapmadıysanız deneyin çok işe yarıyor

Ya benimde öyle saçlarımda beyazlar çıktı o kadar bakımlı ben kaşımı bıyığımı alamıyorum tuvalete gidemiyorum o derece vahim durumum şimdi zorla uyuttum mozart açtım bu seferde bakalım nolcak dün gece 2 de uyudu sabah 9, 30 da kalktı sonra bir daha uyumadı şimdi uyudu artık ne kadar uyursa bende bakayım sahur yaparım dinlenirim biraz

Ah ah merhaba yapmaz olur muyum küvezden eve geldiği günden itibaren rahatlaması için hep beyaz gürültü açtım hala öyle geceleri özellikle açarım dinlesin diye uykusunda da ama artık nasıl bi duruma geldiyse hiç birşey kar etmiyor yinede çok teşekkür ederim

Çok şükür Mozart çok etkili denendi onaylandı . Onaylayan Aden hanım

Baktın oda olmuyor en kötüsü zor ama her akşam ılık duş aldırın Allah kolaylık versin hayırlı sahurlar

Baktın oda olmuyor en kötüsü zor ama her akşam ılık duş aldırın Allah kolaylık versin hayırlı sahurlar
Her akşam duş aldırıyorum bir yerde bi hatam var ama dur bakalım bulcam bizden sıkıldı heralde pusetinde yatıyor kendi kendine annecim napıyorsun sen oy yavrum diyorum dudak bükülüyor başlıyor ağlamaya ama yanancı biri konuşsun gülüyor sıpa

Ay canım üzülme zaman zaman olur böyle geçici durumdur herşeyi temiz çıkmış acaba sen streselisin o etkiyi alıyor olabilir babasına ver biraz uyur belki erkeklerde strese seviyesi düşük olduğundan bebekler sakinliyomuş rica ederim bu arada

Kız keşke dursa benden başkasında asla durmuyor yaka iğnem o benim kimseyi istemiyor ne baba ne anane ne teyze dede hiç birinde durmuyor kıyamet kopuyor benden başkası dokununca ama keyfi yerindeyken kucaktan kucağa

Kız keşke dursa benden başkasında asla durmuyor yaka iğnem o benim kimseyi istemiyor ne baba ne anane ne teyze dede hiç birinde durmuyor kıyamet kopuyor benden başkası dokununca ama keyfi yerindeyken kucaktan kucağa
Maşallah çok tatlı allah uzun ömürler versin üzülme geçici bi süreçtir biyere kadar uykusuz dayanabilir

disarda temiz havada uyutmayi denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…