- 26 Aralık 2016
- 748
- 474
-
- Konu Sahibi damlaainkorea
Onların bir sorunu yok ancak bayram vakti kaynanam kayinpederim ve eşimin amcası onlarda buluşuyor benim o kadar insana yemek yapıp karşılayacak vaktim yok maalesef, bir de üstüne taşınma durumu olduğu için evim biraz dağınık.Onların bir sorunu yoksa, kendileri gelemez miydi? Kaç saat yol?
Eğer çok özlemişlerse kendileri de gelebilir. Eğer gerçekten gelemeyecek durumda iseler siz de gidebilirsiniz.Kızlar bebeğim 2 aylık oldu, dedesi ve babanesi gormek istiyor ancak şehir dışında yaşıyorlar hava da soğuk araba ile gideceğiz ama ne bileyim içimde gene de bir korku var bağışıklık sistemi yeterince güçlendirmiş midir? Siz bu aylarda ziyaret yaptınız mı?
Haha çok komiksin, elinde klavye ile saçma sapan yazmak ne kadar hoş. Gitmek istemesem gitmek istemiyorum bana bahane söyler misiniz derim, gormek onların da hakkı diye üstüne üstlük yazmışım. Başka yerin ile değil gözün ile okursan daha havalı cevaplar verebilirsin.Bence konu sahibinin gidesi yok
Çok teşekkür ederim ♡Eğer çok özlemişlerse kendileri de gelebilir. Eğer gerçekten gelemeyecek durumda iseler siz de gidebilirsiniz.
Bebeği veya çocuğu soğuk hava hasta etmez, havaya uygun giyilmemiş kıyafet hasta eder. Konudan bağımsız cocugunuzu yas kış dışarı çıkarın hava alsın.
40 dakikalık yol ve araba sıcak olacak. Ben de saatler süren yolculuk sandımEvim coook dağınık şu an yeni taşındıkçok bir yol değil burası küçük bir ülke o yüzden 40 dakikalık bir yol
Ah biliyorumDamla istanbuldan bir yakadan bir yakaya 2 saate geçiyor insanlar 40 dk diyorsunhiç bir şey olmaz sokakta kalmayacak ya çocuk evden çıkıp arabaya binip 40 dk sonra inip tekrar eve girceksin sonuçta bende 7-8 saat yol sandım
Çok tatlısınız cevabınız için teşekkür ederim ♡♡40 dakikalık yol ve araba sıcak olacak. Ben de saatler süren yolculuk sandımBir şey olmaz Allah'ın izniyle. Hastanelere muayeneye götürdük karda kışta.
Konuşma tarzınız hoş değil ama. Başka yerin ile değil falan.Haha çok komiksin, elinde klavye ile saçma sapan yazmak ne kadar hoş. Gitmek istemesem gitmek istemiyorum bana bahane söyler misiniz derim, gormek onların da hakkı diye üstüne üstlük yazmışım. Başka yerin ile değil gözün ile okursan daha havalı cevaplar verebilirsin.
Evet sadece aşıya götürdüm, hastanede hemen evimin 2 blok yanında bir de başka ülkedeyiz şu anda hava çok soğuk o yüzden korktum. Çok teşekkür ederim ♡Sanırım bebeği ilk defa dışarı çıkaracaklar o nedenle endişeli.
Niyet okumak daha büyük günah. Siz kendi çocuklarınıza ve kendinize eğitim verirsiniz burası milli eğitim bakanlığı sitesi değil, ben annelerin tecrübesini soruyorum.Konuşma tarzınız hoş değil ama. Başka yerin ile değil falan.
O yorumu yazan niyet okuyan ben değildim yalnızNiyet okumak daha büyük günah. Siz kendi çocuklarınıza ve kendinize eğitim verirsiniz burası milli eğitim bakanlığı sitesi değil, ben annelerin tecrübesini soruyorum.
Siz değilseniz neden üstünüze alınıyorsunuz o zaman?O yorumu yazan niyet okuyan ben değildim yalnız
Açıklama yapın hakkıma girdiniz deyin ama o şekilde yazmanız hoş değildi, belirtmek istedim.
Üstüme alınmadım arkadaşımSiz değilseniz neden üstünüze alınıyorsunuz o zaman?
Anlıyorum ama gerçekten niyetim o yönde değil götürmek istemesem zaten buraya başlık açmam cocugu götürmem kim bir anneyi zorla bir yere götürebilir ki? Ben tam tersine dedesini ve bahanesini görsün çok istiyorum şu an başka bir ülkedeyim hava gerçekten kuru ve soğuk ister istemez panik oluyorum ilk defa anne oldum yanımda hiç kimsem yok eşim dışında, insan daha panik oluyor. Kibarliginiz için teşekkür ederim ama bence dalga geçerek sırf iki emoji gelecek, iki muhabbet edilecek diye insanların niyeti olmadığı şeyleri niyeti varmış gibi söylenince ister istemez cinlerim tepeme geliyor. Hakkınızı helal edinÜstüme alınmadım arkadaşımGüzel konuşmayanı uyarırken biz de daha farklı kötü yazmayalım diye uyardım. Sinirlenmenize gerek yok.
Helal olsun ne demekAnlıyorum ama gerçekten niyetim o yönde değil götürmek istemesem zaten buraya başlık açmam cocugu götürmem kim bir anneyi zorla bir yere götürebilir ki? Ben tam tersine dedesini ve bahanesini görsün çok istiyorum şu an başka bir ülkedeyim hava gerçekten kuru ve soğuk ister istemez panik oluyorum ilk defa anne oldum yanımda hiç kimsem yok eşim dışında, insan daha panik oluyor. Kibarliginiz için teşekkür ederim ama bence dalga geçerek sırf iki emoji gelecek, iki muhabbet edilecek diye insanların niyeti olmadığı şeyleri niyeti varmış gibi söylenince ister istemez cinlerim tepeme geliyor. Hakkınızı helal edin
Kıyafet önlemini alacağım mutlaka araba da dediğiniz gibi sıcak bir şey olmaz Allahın izniyle ile, anladığım kadarı ile çoğu anne bebeği küçükken dışarı çıkarmış zatenHelal olsun ne demekTabii ki haklısınız. Sosyal medyada rahatça yazılıyor her şey. Düşünerek yazılsa keşke her şey Götürmek istemediğinize dair bir izlenim almadım açıkçası. Belki o arkadaş da latife yapmak istedi bilemiyorum. Ama soğuktan korkmayın. Kıyafet önlemi alın, araba da sıcak zaten. Bağışıklığı daha kuvvetli olur. Biz kızım bebekken hep gittik bir yerlere. Hastalandığını pek hatırlamam. Hastalansa da hafif geçerdi.
Madem arabayla sorun olmuyacaksa neyini soruyorsunuz ? Ergence laf sokmadım ben de anneyim. Evet korumacı olmanızı anlarım ama 40dk arabayla yolculuk yapacaksınız altı üstü. Yeni anneyim ayağına nazınızı çekmemizi bekliyorsunuz herhalde ama kızmıyorum lohusasınız bu duygularınız durulacak zamanla.Fanusta değil evinde duruyor dışarısı çok soğuk, Turkiyeden soğuk burası ama araba ile gidileceği için sorun olmaz. Saçma sapan ergen ergen laf sokmayı bırakıp biraz empati yapabilirsiniz bence yeni anneyim bu yüzden endişelerim oluyor ve tecrübeli insanlardan fikir ediniyorum
Evim coook dağınık şu an yeni taşındıkçok bir yol değil burası küçük bir ülke o yüzden 40 dakikalık bir yol