- 26 Aralık 2016
- 748
- 474
-
- Konu Sahibi damlaainkorea
Arabanın içinin sıcaklığını zaten siz ayarlıyorsunuz üşütecek bir durum yok. Sadece uzun yolsa o biraz zorlar ama o da soğukla alakalı değil. 2 saatte bir mola vermeniz lazım. Bebğinizle hiç dışarı çıkmıyor musunuz normal zamanda hep evde misiniz mesela? Evleri sobalı vs değilse orası soğuk olmayacaksa bence bir sıkıntı yok. Soğuktan ziyade yolun uzun ya da kısa olması önemli bu aylarda dediğim gibi sıcaklığı zaten siz ayarlıyorsunuz. Ama uzun yolsa 2-3 saati geçen zor oluyor birazKızlar bebeğim 2 aylık oldu, dedesi ve babanesi gormek istiyor ancak şehir dışında yaşıyorlar hava da soğuk araba ile gideceğiz ama ne bileyim içimde gene de bir korku var bağışıklık sistemi yeterince güçlendirmiş midir? Siz bu aylarda ziyaret yaptınız mı?
Kendileri gelsin görmeye. Biz 2 aylıkken 8 saat yola gittik ama yaz mevsimiydi. Sıcaklım problem olmuyor aracın içinde klima var sonuçta ama ben zorlanmıştım, hiç uyumamıştı yol boyunca sürekli ağlamıştı. Çok pişman olmuştum.Kızlar bebeğim 2 aylık oldu, dedesi ve babanesi gormek istiyor ancak şehir dışında yaşıyorlar hava da soğuk araba ile gideceğiz ama ne bileyim içimde gene de bir korku var bağışıklık sistemi yeterince güçlendirmiş midir? Siz bu aylarda ziyaret yaptınız mı?
Evim coook dağınık şu an yeni taşındıkKendileri gelsin görmeye. Biz 2 aylıkken 8 saat yola gittik ama yaz mevsimiydi. Sıcaklım problem olmuyor aracın içinde klima var sonuçta ama ben zorlanmıştım, hiç uyumamıştı yol boyunca sürekli ağlamıştı. Çok pişman olmuştum.
Kaç saatlik yola gideceksiniz?
Yok 40 dakikalık bir yol küçük bir ülke ama çok soğuk su anda o yüzden endişe ettim, teşekkür ederim ♡Arabanın içinin sıcaklığını zaten siz ayarlıyorsunuz üşütecek bir durum yok. Sadece uzun yolsa o biraz zorlar ama o da soğukla alakalı değil. 2 saatte bir mola vermeniz lazım. Bebğinizle hiç dışarı çıkmıyor musunuz normal zamanda hep evde misiniz mesela? Evleri sobalı vs değilse orası soğuk olmayacaksa bence bir sıkıntı yok. Soğuktan ziyade yolun uzun ya da kısa olması önemli bu aylarda dediğim gibi sıcaklığı zaten siz ayarlıyorsunuz. Ama uzun yolsa 2-3 saati geçen zor oluyor biraz
Allah aşkına 40 dakika yol mu? Şehir içi sayılır. Gidilir tabi kiEvim coook dağınık şu an yeni taşındıkçok bir yol değil burası küçük bir ülke o yüzden 40 dakikalık bir yol
Hava o tarafta daha soğuk oluyor ondan dolayı sordum zaten, teşekkür ederim cevabınız için ♡Allah aşkına 40 dakika yol mu? Şehir içi sayılır. Gidilir tabi ki
Sanırım bebeği ilk defa dışarı çıkaracaklar o nedenle endişeli.Allah aşkına 40 dakika yol mu? Şehir içi sayılır. Gidilir tabi ki
40 dakika mı bebek anlamaz bile o yolu bindirmeden önce aracı ısıtın iner inmez hemen eve sokun bir şey olmaz dedikleri gibi istanbulda en yakın yere giderken bile 40 dakikadan fazla yol gidiyoruz bir şey olmuyorYok 40 dakikalık bir yol küçük bir ülke ama çok soğuk su anda o yüzden endişe ettim, teşekkür ederim ♡
Kaç saat yol ?Kızlar bebeğim 2 aylık oldu, dedesi ve babanesi gormek istiyor ancak şehir dışında yaşıyorlar hava da soğuk araba ile gideceğiz ama ne bileyim içimde gene de bir korku var bağışıklık sistemi yeterince güçlendirmiş midir? Siz bu aylarda ziyaret yaptınız mı?
Bence konu sahibinin gidesi yokAllah aşkına 40 dakika yol mu? Şehir içi sayılır. Gidilir tabi ki
Kızlar bebeğim 2 aylık oldu, dedesi ve babanesi gormek istiyor ancak şehir dışında yaşıyorlar hava da soğuk araba ile gideceğiz ama ne bileyim içimde gene de bir korku var bağışıklık sistemi yeterince güçlendirmiş midir? Siz bu aylarda ziyaret yaptınız mı?
Fanusta değil evinde duruyor dışarısı çok soğuk, Turkiyeden soğuk burası ama araba ile gidileceği için sorun olmaz. Saçma sapan ergen ergen laf sokmayı bırakıp biraz empati yapabilirsiniz bence yeni anneyim bu yüzden endişelerim oluyor ve tecrübeli insanlardan fikir ediniyorum40 dk yol için niye derde düştünüz yahu fanusta mi duruyor çocuk ?