- 25 Kasım 2024
- 11
- -5
- 22
-
- Konu Sahibi kendinden emin ol
HerhaldeVelev ki kız oldu, 5'i deneyecek mi abimiz?
3 kız kardeşiz ve iyi ki erkek kardeşimiz yokKizlar lütfen bana yardımcı olun çünkü aklım karmakarışık 7 yıllık evliyim 3 kızım var spiral taktım 3 yıldır eşim çocuk istiyor 3 kızdan sonra erkek olur diye sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz ?
Evet bana kalsa 3 kız yeter ama eşim çok istiyor3 kız kardeşiz ve iyi ki erkek kardeşimiz yokikna edin ve bu güzel düzeni bozmayın
Kızlarınız büyük olsaydı babalarını ikna ederlerdi ama yaşları da küçüktür. Allah tabii hayırlısını versin işin şakası bir yana kız erkek hepsi evlat oluyor sonuçta. ❤ kolaylıklar diliyorum 4 çocukla şimdidenEvet bana kalsa 3 kız yeter ama eşim çok istiyor
Evet tabiii kız erkek aynı ama doğu tarafı olduğumuz icin istiyorKızlarınız büyük olsaydı babalarını ikna ederlerdi ama yaşları da küçüktür. Allah tabii hayırlısını versin işin şakası bir yana kız erkek hepsi evlat oluyor sonuçta. ❤ kolaylıklar diliyorum 4 çocukla şimdiden❤
22 yasa neler sıgdırdın oyle. yasın kac? sırf oglum olsun diye 4 5 6 diye deneme yanılma yapmam. . kusura bakmasın .. cocukları okutacak ıhtıyac karsılayacak durumunuz varmı? daha yeni okul hayatına gececekler masraflar kız erkek ayırmıyor malum allah ne verdıyse kuru sogan falan isleri bana ters:)):) ondan sordumKizlar lütfen bana yardımcı olun çünkü aklım karmakarışık 7 yıllık evliyim 3 kızım var spiral taktım 3 yıldır eşim çocuk istiyor 3 kızdan sonra erkek olur diye sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz ?
o max sevıyesı için. yumurta oldu mu ona bakmak için . hamılelık olusunda zaten max dan asagı dusmuyor daha da yukselıyor . adetın 14 gununde daha yumurtlama bıle olmamıs bellı ki nıye baktırdın anlamadım erken yanı?Mrb hanımlar dün progesteronm 0.5 ckti böyle olupta hamile kalan varmı aranızda adetimin 14 gününde bakıldı doktorum imkansız dedi benim de arastrmalrima göre bu kna 21 29 arasinda bakılması gerekmis
22 yasa neler sıgdırdın oyle. yasın kac? sırf oglum olsun diye 4 5 6 diye deneme yanılma yapmam. . kusura bakmasın .. cocukları okutacak ıhtıyac karsılayacak durumunuz varmı? daha yeni okul hayatına gececekler masraflar kız erkek ayırmıyor malum allah ne verdıyse kuru sogan falan isleri bana ters:)):) ondan sordu
Ben değil doktor bakmak istedi dünde evde kendim ovulasyon testi yaptım biri belirgin çizgi ckti sabah yaptgimda belirginligi gitmiştio max sevıyesı için. yumurta oldu mu ona bakmak için . hamılelık olusunda zaten max dan asagı dusmuyor daha da yukselıyor . adetın 14 gununde daha yumurtlama bıle olmamıs bellı ki nıye baktırdın anlamadım erken yanı?
o max sevıyesı için. yumurta oldu mu ona bakmak için . hamılelık olusunda zaten max dan asagı dusmuyor daha da yukselıyor . adetın 14 gununde daha yumurtlama bıle olmamıs bellı ki nıye baktırdın anlamadım erken yanı?
Doktorum hamile kalma şansın yok dynce üzüldüm 2 ay onnce bir kimyasal gebelik geçerdim bunuda kafama çok taktım.. oo yüzden buraya sormak istedimBen değil doktor bakmak istedi dünde evde kendim ovulasyon testi yaptım biri belirgin çizgi ckti sabah yaptgimda belirginligi gitmişti
Hap mı yemişKizlarrr acil yardim bı arkadaşım ilk defa desotell doğum kontrol hapı kullanacak bugün adetin 5.günü bugün birtane hap yemiş bu hapın koruyuculuğu ne zaman başlar güvenlimidir sizce
Ne yanii şimdi hap yedi koruyuculuğu ne zaman başlarHap mı yemişdoğum kontrol hapları adetin ilk ya da ikinci günü başlanırsa koruyuculuğu hemen başlıyor ama doktorlar garanti olsun diye 1 ay ek koruma yöntemi öneriyorlar
Ama 5.adet günü yenilir demişHap mı yemişdoğum kontrol hapları adetin ilk ya da ikinci günü başlanırsa koruyuculuğu hemen başlıyor ama doktorlar garanti olsun diye 1 ay ek koruma yöntemi öneriyorlar