- Konu Sahibi sormanehald
yaklasık bı senelık ılsıkım var ... aralıkda bı sene olucak ılk baslarda ben bu cocugu hıc sevmıyodum sureklı ayrılıyodum felan ... o gerı pesımden kosuyodu barısıyoduk artık zamanla onu sevmeye basladım suanda cok sevıyorum... ama gecenlerde kavga ettık ve 5 gun ayrı kaldık en uzun ayrılıgımızdı ve gerı donmedı ben dondum yallvardım agladım gerı donmedı en sonunda bı cafede oturuyodum adyanamdı benı gorunce kolumdan cekdı sarıldı felan barısdık ondan sonra ben cok dıkkat ettım kendıme ben normalde basına buyruk bı kızım ama o nun ıcın dıkkat ettım facemı dondurdum erkek arkadaslarımla gorusmeyı kesdımm felan ... neyse gecenlerde facemı acmak zorunda kaldım buna haber verdım ertesı gunde acdım gerı kapatacakdım hemen bırıııne msj atmam lazımdı neyse bu gordu faceme gırdı ondan oncede bı arkadasımın dogum gunu partısı vardı benı cagırdı yakın bı arkadasım ızın aldım ve gıttım ızın aldım sonra ordakı cocukları faceden eklenmıs felan ama ben eklemedım bundan emınım kavga buyudu ayrıldık gerı barısdık ama aramız kotu soguk davranıyo sızden yardım ıstıyorum nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım cıdden bılemıyorum benı sevdıgınden emınım ama sogumus gıbıde