• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana yardım edin:(

sormanehald

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
435
19
118
Amasya
yaklasık bı senelık ılsıkım var ... aralıkda bı sene olucak ılk baslarda ben bu cocugu hıc sevmıyodum sureklı ayrılıyodum felan ... o gerı pesımden kosuyodu barısıyoduk artık zamanla onu sevmeye basladım suanda cok sevıyorum... ama gecenlerde kavga ettık ve 5 gun ayrı kaldık en uzun ayrılıgımızdı ve gerı donmedı ben dondum yallvardım agladım gerı donmedı en sonunda bı cafede oturuyodum adyanamdı benı gorunce kolumdan cekdı sarıldı felan barısdık ondan sonra ben cok dıkkat ettım kendıme ben normalde basına buyruk bı kızım ama o nun ıcın dıkkat ettım facemı dondurdum erkek arkadaslarımla gorusmeyı kesdımm felan ... neyse gecenlerde facemı acmak zorunda kaldım buna haber verdım ertesı gunde acdım gerı kapatacakdım hemen bırıııne msj atmam lazımdı neyse bu gordu faceme gırdı ondan oncede bı arkadasımın dogum gunu partısı vardı benı cagırdı yakın bı arkadasım ızın aldım ve gıttım ızın aldım sonra ordakı cocukları faceden eklenmıs felan ama ben eklemedım bundan emınım kavga buyudu ayrıldık gerı barısdık ama aramız kotu soguk davranıyo sızden yardım ıstıyorum nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım cıdden bılemıyorum benı sevdıgınden emınım ama sogumus gıbıde

ah şu sosyal medya yok mu her şeyi bozan o. sana güvenmesini sağlarsan olaylar unutulur ve yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

ah şu sosyal medya yok mu her şeyi bozan o. sana güvenmesini sağlarsan olaylar unutulur ve yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.
Bence mesele sosyal medya falan değil, benim tüm sosyal sitelerde üyeliğim var (face,ins,twittr.) ama çok şükür bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım bunlarla ilgili mesele üyelik ya da sosyal medyada takılmak falan değil mesele güven. Ben eğer gerçekten sevgilime facebook umu kapattım dediysem kapatırım açsam da açtım derim. İstesin girsin kurcalasın, yapmaz bile neye nasıl baktığınızla alakalı. Kusura bakmayın ama şu sosyal medya yüzünden kavga etmek çok gereksizce, çocukça bir şey.

yaklasık bı senelık ılsıkım var ... aralıkda bı sene olucak ılk baslarda ben bu cocugu hıc sevmıyodum sureklı ayrılıyodum felan ... o gerı pesımden kosuyodu barısıyoduk artık zamanla onu sevmeye basladım suanda cok sevıyorum... .......ondan sonra ben cok dıkkat ettım kendıme ben normalde basına buyruk bı kızım ama o nun ıcın dıkkat ettım facemı dondurdum erkek arkadaslarımla gorusmeyı kesdımm felan

Önce kaprisler yapın adamları bezdirin...

Sonra hesabınızı dondurun, erkek arkadaşlarınızla görüşmeyi kesin...

Adamların dengesini bozuyorsunuz, ayarlarıyla oynuyorsunuz resmen.

Önce nazdan yanınıza yaklaşılmıyor sonra da kendiniz olmaktan çıkacak kadar onun kurallarına uyuyorsunuz.

Siz öncesinde erkek arkadaşlarınızla ne seviyede konuşacağınızı bilmiyor muydunuz da onun etkisiyle böyle kapandınız?

Başta peşinizden koşacak kadar divane olmuş çocuk şimdi sizin hesabınıza karışma cüretini nereden buluyor?

İkinizin de bir ilişki yaşayacak ve taşıyacak olgunlukta olmadığınızı düşündürüyor yazdıklarınız.

İkiniz de nerede duracağınızı, nerede tepki vereceğinizi kestiremiyorsunuz.

Bunun düzelmesi için de her ikinizin de kendinize çekidüzen vermeniz, sınırlarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor... :KK14:

Kaç yaşındasınız siz yahu. :/ Bir ilişki nasıl başlarsa öyle gider, yalama edersen düzelmez. Ne demek ben eklemedim, kim ekledi? Saçma sapan şeyler. İlişki bile göremiyorum ben. İlişki demek Facebook kapatıp, erkeklerle konuşmamak değildir. Bağdır. Bağı olan insanlar da böyle şeyler yaşamıyorlar maalesef.

" Facebook umu dondurdum, erkek arkadaşlarımla konuşmuyorum, ay açıcam hesabımı haber veriyorum, ay aman aşkım sakın kızma, aşkım su içebilir miyim?, aşkım uyuyabilir miyim? " Tek kelimeyle komiksiniz. Anne babanız şunu yapma dese asi genç kızı oynarsınız, erkek arkadaşlarınız için bitkisel hayata giriyorsunuz. Yani özür dilerim kendimi tutamıyorum. Çünkü bu ilişkinin! devamında açılacak diğer başlıkları da hayal edebiliyorum. Komik sadece.

Ne o izin almalar faceyi vermeyer hesap vermeler.. ipleri vermssn cnm çok pisman olursn... ben yaptım pismanim... yani hayatına saygılı birini bul totosunu kaldırmıssın bi kere. ..

bi de ayağının altına paspas olmayı dene belki o zaman düzelir.
sen kendine değer vermiyorsun adam sana niye versin?

Ya bu erkeklere niye böyle primler verip göğe çıkartıyorsunuz arkadaş?
Tööbe yaa...

yaklasık bı senelık ılsıkım var ... aralıkda bı sene olucak ılk baslarda ben bu cocugu hıc sevmıyodum sureklı ayrılıyodum felan ... o gerı pesımden kosuyodu barısıyoduk artık zamanla onu sevmeye basladım suanda cok sevıyorum... ama gecenlerde kavga ettık ve 5 gun ayrı kaldık en uzun ayrılıgımızdı ve gerı donmedı ben dondum yallvardım agladım gerı donmedı en sonunda bı cafede oturuyodum adyanamdı benı gorunce kolumdan cekdı sarıldı felan barısdık ondan sonra ben cok dıkkat ettım kendıme ben normalde basına buyruk bı kızım ama o nun ıcın dıkkat ettım facemı dondurdum erkek arkadaslarımla gorusmeyı kesdımm felan ... neyse gecenlerde facemı acmak zorunda kaldım buna haber verdım ertesı gunde acdım gerı kapatacakdım hemen bırıııne msj atmam lazımdı neyse bu gordu faceme gırdı ondan oncede bı arkadasımın dogum gunu partısı vardı benı cagırdı yakın bı arkadasım ızın aldım ve gıttım ızın aldım sonra ordakı cocukları faceden eklenmıs felan ama ben eklemedım bundan emınım kavga buyudu ayrıldık gerı barısdık ama aramız kotu soguk davranıyo sızden yardım ıstıyorum nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım cıdden bılemıyorum benı sevdıgınden emınım ama sogumus gıbıde
Ahhh şu face yok mu :p bu yüzden çok kısa kullandım eşimle ne flört döneminde ne de nişanlıyken bu yüzden hiç tartışmadık, zaten çok gerekli olan adamın telefonu vardır ararım

Önce kaprisler yapın adamları bezdirin...

Sonra hesabınızı dondurun, erkek arkadaşlarınızla görüşmeyi kesin...

Adamların dengesini bozuyorsunuz, ayarlarıyla oynuyorsunuz resmen.

Önce nazdan yanınıza yaklaşılmıyor sonra da kendiniz olmaktan çıkacak kadar onun kurallarına uyuyorsunuz.

Siz öncesinde erkek arkadaşlarınızla ne seviyede konuşacağınızı bilmiyor muydunuz da onun etkisiyle böyle kapandınız?

Başta peşinizden koşacak kadar divane olmuş çocuk şimdi sizin hesabınıza karışma cüretini nereden buluyor?

İkinizin de bir ilişki yaşayacak ve taşıyacak olgunlukta olmadığınızı düşündürüyor yazdıklarınız.

İkiniz de nerede duracağınızı, nerede tepki vereceğinizi kestiremiyorsunuz.

Bunun düzelmesi için de her ikinizin de kendinize çekidüzen vermeniz, sınırlarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor... :KK14:

Bu yorumun üzerine yazılacak bir şey yok, eline sağlık :)

Back
X