Kızlar bana yardım edin kafam çok karışık...

Sabah gidip akşam geliyordu evet.. Bu benimde aklımdan geçti belki 2 saat geçirebiliyordu bebişle.

Malesefki artik hersey para. Cocugun bakimi, egitimi, evin gecimi vs. Eger gerçekten ihtiyaciniz varsa ve söz konusu kayda deger bir paraysa 8 ay ayri kalmaya deger. Parasiz el elde bas basta oturmanin da bir anlami yok. Teknolojiden faydalanirsiniz gorusmek icin

Bizim de böyle bir durumumuz olmustu. Aksamlari cocuklarin yatma saatine kadar skype veya facetime kamera aciyorduk sanki esim evdeymis gibi cocuklarla konusuyordu. Birsey isterlerse veya sorsalar baban orda kendisine sor derdim. Hatta hafta sonlari bile evde hep görüntülü konusma yapiyorduk. Kücük kizim daha 6 aylikti. Onlar yataga gittiklerinde uyku sarkilari aciyordu esim. Baba burada siz uyuyana kadar mesaji veriyorduk. 6 sene önceydi ve 6 aylik bir süreydi gecti gitti. 3-4 haftada bir gelir bir kac gün kalir geri giderdi. Esim evde olsaydi bile yikama yedirme giydirme hep bendeydi zaten. Istemediginden yapmadigindan degil beceremediginden yaptirmiyordum.

Çok zor oldu öu sizin için tabiki artık teknoloji ilerledi ama yanınızdaki gibi olmaz herhalde bana tecrübelerinizi anlatırmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…