Kızlar bana da bir fikir verir misiniz. Özellikle anneler yada anne adayları yada herkes

Benim oğluma annemler yurt disindan bebek arabası getirmişti. Ama tr şartlarında kullanamadık oradaki arabaları bilen bilir kocaman tekelerler ağır baya guzelde görünüyordu. Yalniz otobüse binmek lazm olsa binemiyorsun katlansa bile devasa duruyor agirdi( orda otobüs ,tranvaya bebek arabasi acik biniliyor) herneyse kullanamadik. 1.5 yaşındayken ben sattim ama satarken alacak kisilere dedm bakin ağır, araba arkasi geniş değilse zor sığar aldilar. Bende oğluma chicco lite way aldim ikinci el ne kadar kullanacagimizi bilmediğimden ama şansıma iyi ve yeniydi. Cikan her parcasini çıkardım makinada yikadim kullandım. Halada duruyor . Iyisinj bulabilirsiniz istediğinz markalarida bulabilirsiniz. Ben fiyatının cok altinda sattım elimden ciksin diye yer yoktu koyacak belki benim gibi olan birinden guzel araba alabilirsiniz. Bulunduğunuz şehirden olmasina dikkat edin gidip bakin içinize sinerse alırsınız
Ne yani Türkiye de tranvay,tren,otobüse binerken bebek arabasını kapatmanız mi lazim?

https://www.kraftbaby.com/ace-travel-bebek-arabasi-kirmizi ben bunu almıştım ama 1500 falandı o zaman. Şuan daha da uçmuş. Sağlam bi ikinci elide iş görür ama.
Bu tarz bebek arabalarını bende çok beğeniyorum ama sürekli kullananlar için iyi.Ben ilkinde bu marka değilde böyle büyük bir bebek arabası almıştım.Daha doğrusu dedesi hediye almıştı.Ama ikinciye kadar çok eskidi.Gerçi bizde çok hor kullandık.Oğluma sağlam baston bebek arabaları varya ondan aldım.Ama o bastonlar kadar küçük ve dandik olanlardan değil.açıp kapatması çok kolay.Çok yer kaplamıyor.Zaten çok fazla kullanmıyoruz.Ben memnun kaldım.Ama konu sahibi ikinci el böyle birşey alabilir.

Aynen. 2. El daha mantıklı olur. Çünkü sıfırı oldukça pahalı. 4bin 5bin.
Hakikaten çocuk demek masraf demek. Şimdi örnek insan şu arabadan almaya kalksa yaklaşık 13 -14 tane çeyrek altın parası. Kim takacak o kadar altını. Hadi taktı diyelim insan nasıl götürüp 1 arabaya verip gelecek. Gerçekten zor işler bunlar.
Yuhhh o kadar olmus mu inanamiyorum , 2017 kasim ayinda 1.400 liraydi o araba ve ben indirimde 800 liraya almistim
Vay anasini enflasyona bak

Öncelikle belki konunun yeri burası değildi bilmiyorum banlanmazsam cevap yazarım.
Malumunuz benim doğuma az kaldı artık ve yavaş yavaş alisverise başladık.
Hem ilk çocuğun üstünden yıllar geçmesi hemde cinsiyet farkından dolayı çok eksiğimiz var. Şimdi bizim bir bebek arabası almamız gerekiyor ama kafamdaki soru işareti tam da burada başlıyor. Önce şunu açıklayayım kızımi okula ben götürüp getiriyorum o yüzden bebek arabasi en temel ihtiyaclarimizdan. Burada bebeği birakabilecegim yada kızı okula getirip götürecek kimse yok.
Ha şimdi soracak olduğum soruya gelirsek. Malum piyasanın durumu ortada bizde çok iyi birşey alamayacağız. Suan öyle bir durumumuz yok. Sizce ayirdigim bütçe ile sıfır bir bebek arabası mi alayım(benetto, johnson gibi markalar alabiliyorum)yoksa iyi bir markanın yani iyi dediysem çok pahalı olanlardan değilde kraft filan gibi onların ikinci el arabalarından mi alayım. Bir türlü karar veremedim. Bütçe kısıtlı olduğu için ince eleyip sık dokuyorum.
Alacagim arabadaki özellik olarak sadece uzun yıllar dayanabilecek olmasını istiyorum. Birde pazara filan gittiğimde çocukla beraber satın aldığım sebzeleri filan taşımak. Çünkü tüm bu işlere ben bakıyorum.
Arkadaşlar fikrinize ihtiyacim var.bebek arabası Sıfır mi ikinci el mi alayım.. Birde hangi marka tavsiye edersiniz.
Valla tek soyleyecegim guvwnligine dikkat et... benimkinin kafa kismi acik... yolda giderken tam on tekerlekri kaldirima cikmak icin ksldirdim cocugun kafasinin yarisi o kafa kismindaki bosluktan disari cikti arkaya dogru... bacaklarimla zor tuttum cocugu... birde emniyet kemeride takiliydi yani dusun onun da sebebi ilk aylardi cocuk zayif ve kucuk du cocuk emniyet ayarini sonuna getirmeme ragmen bol durdu ustunde cocugun zayif oldugundan...

Valla tek soyleyecegim guvwnligine dikkat et... benimkinin kafa kismi acik... yolda giderken tam on tekerlekri kaldirima cikmak icin ksldirdim cocugun kafasinin yarisi o kafa kismindaki bosluktan disari cikti arkaya dogru... bacaklarimla zor tuttum cocugu... birde emniyet kemeride takiliydi yani dusun onun da sebebi ilk aylardi cocuk zayif ve kucuk du cocuk emniyet ayarini sonuna getirmeme ragmen bol durdu ustunde cocugun zayif oldugundan...
Allah korusun çocuğun kafası kaldırıma filan gelse. Allah muhafaza. O yüzden dış görünüşü filan en son bakacağım se y.

Allah korusun çocuğun kafası kaldırıma filan gelse. Allah muhafaza. O yüzden dış görünüşü filan en son bakacağım se y.
Aynen ilk once guvenlik saglamlik bunlara onem ver... icinde can tasiyacan sonucta... gerci benimki ilk zaman cok zayifti kemer ustunde bol du bende kaldirima cikmak icin onunu kaldirinca kaydi arkaya dogru.. arka kafa kismindaki acik alandan disari cikti kafasinin yarisi... farkedip bacaklarimj kafasinin altina getirip araba yi duzelttim hemen

Ben İkizlerim için en ucuzunu almıştım.cunku abileri hiç durmadı bebek arabasında.onunki kraftti.ikinci el bulamadım.

Ama çok kullandım. Dağda bayırda her yere kullandım.uzun süreli hastane randevuları oldu.cok ise yaradi. İllaki pahalı bir marka olmasına gerek yok sağlamlığına bakın alın bence.

Ben İkizlerim için en ucuzunu almıştım.cunku abileri hiç durmadı bebek arabasında.onunki kraftti.ikinci el bulamadım.

Ama çok kullandım. Dağda bayırda her yere kullandım.uzun süreli hastane randevuları oldu.cok ise yaradi. İllaki pahalı bir marka olmasına gerek yok sağlamlığına bakın alın bence.
Hangi marka almistiniz

Ben ikinci el almıştım çok kullanmam diye 5 tl ye bulmuştum bitane şansima yeniydide baya kullandım hala kullanıyorum 5 sene oldu bide üstünde baya yük taşıdım masallahi var yani .bebek küçük olunca eşya fazla konulmuyor sigmiyor onun için küçük bebek arabaları varya acilmayanlar onlar daha iyi oluyor kulplarina baya poşet asip tasiyabiliyorum hatta onu sadece pazarda kullaniyorum iyi oluyor

Ben ikinci el almıştım çok kullanmam diye 5 tl ye bulmuştum bitane şansima yeniydide baya kullandım hala kullanıyorum 5 sene oldu bide üstünde baya yük taşıdım masallahi var yani .bebek küçük olunca eşya fazla konulmuyor sigmiyor onun için küçük bebek arabaları varya acilmayanlar onlar daha iyi oluyor kulplarina baya poşet asip tasiyabiliyorum hatta onu sadece pazarda kullaniyorum iyi oluyor
5 tl. Bildiğimiz 5 tl mi.

Öncelikle belki konunun yeri burası değildi bilmiyorum banlanmazsam cevap yazarım.
Malumunuz benim doğuma az kaldı artık ve yavaş yavaş alisverise başladık.
Hem ilk çocuğun üstünden yıllar geçmesi hemde cinsiyet farkından dolayı çok eksiğimiz var. Şimdi bizim bir bebek arabası almamız gerekiyor ama kafamdaki soru işareti tam da burada başlıyor. Önce şunu açıklayayım kızımi okula ben götürüp getiriyorum o yüzden bebek arabasi en temel ihtiyaclarimizdan. Burada bebeği birakabilecegim yada kızı okula getirip götürecek kimse yok.
Ha şimdi soracak olduğum soruya gelirsek. Malum piyasanın durumu ortada bizde çok iyi birşey alamayacağız. Suan öyle bir durumumuz yok. Sizce ayirdigim bütçe ile sıfır bir bebek arabası mi alayım(benetto, johnson gibi markalar alabiliyorum)yoksa iyi bir markanın yani iyi dediysem çok pahalı olanlardan değilde kraft filan gibi onların ikinci el arabalarından mi alayım. Bir türlü karar veremedim. Bütçe kısıtlı olduğu için ince eleyip sık dokuyorum.
Alacagim arabadaki özellik olarak sadece uzun yıllar dayanabilecek olmasını istiyorum. Birde pazara filan gittiğimde çocukla beraber satın aldığım sebzeleri filan taşımak. Çünkü tüm bu işlere ben bakıyorum.
Arkadaşlar fikrinize ihtiyacim var.bebek arabası Sıfır mi ikinci el mi alayım.. Birde hangi marka tavsiye edersiniz.

BEN mamas papas markanı armadillo modelini aldım 2. El
550 tl verdim gayet taş gibi araba
Sıfırını almak bence gereksiz

Back
X