Kızlar bana da bir fikir verir misiniz. Özellikle anneler yada anne adayları yada herkes

Dert bende derman sende

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
2.203
5.079
158
Öncelikle belki konunun yeri burası değildi bilmiyorum banlanmazsam cevap yazarım.
Malumunuz benim doğuma az kaldı artık ve yavaş yavaş alisverise başladık.
Hem ilk çocuğun üstünden yıllar geçmesi hemde cinsiyet farkından dolayı çok eksiğimiz var. Şimdi bizim bir bebek arabası almamız gerekiyor ama kafamdaki soru işareti tam da burada başlıyor. Önce şunu açıklayayım kızımi okula ben götürüp getiriyorum o yüzden bebek arabasi en temel ihtiyaclarimizdan. Burada bebeği birakabilecegim yada kızı okula getirip götürecek kimse yok.
Ha şimdi soracak olduğum soruya gelirsek. Malum piyasanın durumu ortada bizde çok iyi birşey alamayacağız. Suan öyle bir durumumuz yok. Sizce ayirdigim bütçe ile sıfır bir bebek arabası mi alayım(benetto, johnson gibi markalar alabiliyorum)yoksa iyi bir markanın yani iyi dediysem çok pahalı olanlardan değilde kraft filan gibi onların ikinci el arabalarından mi alayım. Bir türlü karar veremedim. Bütçe kısıtlı olduğu için ince eleyip sık dokuyorum.
Alacagim arabadaki özellik olarak sadece uzun yıllar dayanabilecek olmasını istiyorum. Birde pazara filan gittiğimde çocukla beraber satın aldığım sebzeleri filan taşımak. Çünkü tüm bu işlere ben bakıyorum.
Arkadaşlar fikrinize ihtiyacim var.bebek arabası Sıfır mi ikinci el mi alayım.. Birde hangi marka tavsiye edersiniz.

Ben kraft almıştım. Epeyde pahalıydı. Aldığım günden beri kendime beddua ediyorum. Evet çok sağlam, kullanışı çok rahat, kalitesi çok güzel. Velhasıl; ağır, çok yer kaplıyor, tek elle kapatıp açmak mümkün değil. Benim için bunlar önemliymiş meğer. Benim aldığım modelin aynısını abimler johnson aldı, yarı fiyatınaydı. Kullanışı nasıl bilemiyorum.

Tek aradığın kaliteyse; kraft diyorum.

Ben kraft almıştım. Epeyde pahalıydı. Aldığım günden beri kendime beddua ediyorum. Evet çok sağlam, kullanışı çok rahat, kalitesi çok güzel. Velhasıl; ağır, çok yer kaplıyor, tek elle kapatıp açmak mümkün değil. Benim için bunlar önemliymiş meğer. Benim aldığım modelin aynısını abimler johnson aldı, yarı fiyatınaydı. Kullanışı nasıl bilemiyorum.

Tek aradığın kaliteyse; kraft diyorum.
Yani dediğim gibi aradığım ozellik dayanakli olması uzun seneler işimi görmesi. Ağır yük olduğunda çatır cutur etmemesi. Görünüşü filan çok umrumda değil sağlam birşey olsun yeter diyorum şimdilik

Neye ihtiyaciniz varsa ikinci el alin. Dunyada yeterince cop var zaten. Hele ki bebek arabasi kisa sure kullaniliyor sonra kenara atiliyor.

Bu yoruma çok katılıyorum, ne alıyorsanız 2. el alın.
Artık ikinci el satan bir çok web sitesi var.
Güvenli bir şekilde alım yapabilirsiniz, ürünü görerek alırsınız.

Dayanıklı olmalı evet, ancak aynı zamanda kullanış kolaylığı da olmalı, bunu atlamayın derim.
Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah, umarım her eksiğinizi gönlünüzce tamamlarsınız.
Hayırlı uğurlu olsun evladınız şimdiden.

Bu yoruma çok katılıyorum, ne alıyorsanız 2. el alın.
Artık ikinci el satan bir çok web sitesi var.
Güvenli bir şekilde alım yapabilirsiniz, ürünü görerek alırsınız.

Dayanıklı olmalı evet, ancak aynı zamanda kullanış kolaylığı da olmalı, bunu atlamayın derim.
Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah, umarım her eksiğinizi gönlünüzce tamamlarsınız.
Hayırlı uğurlu olsun evladınız şimdiden.
Çok teşekkür ederim sağolun.

E bebekte subat indirimlerini takip etmenizi öneririm.mesela ben aldim 800 küsüre indirimden.joie nin arabasi.harika sürümü de basit agir değil

E bebekte subat indirimlerini takip etmenizi öneririm.mesela ben aldim 800 küsüre indirimden.joie nin arabasi.harika sürümü de basit agir değil
Tamam oraya da bakayım. Geçen gün civile baktım. Güzel arabalar vardı ama bütçemize uygun değildi.

23 subatta e bebekte bebek arabalarında indirim olacak takip edin
Öyle mi. Cok teşekkür ederim sağolun. Belki o vesileyle bunu da aradan çıkartırız. Gerçekten çok zormuş bu işler. Piyasa da herşey cok pahali. Bir suru eksik var. Gerçekten bu indirim bana çok iyi gelecek.

Sıfır Chicco Liteway travel sistem alın. Öyle dehşet pahalı değil, hem de acayip sağlam. İlk kızımda 3 sene dağ bayır, dere tepe kullandık. Şimdi ikinci kızımda kullanacağız. Bütçenizi tam bilmiyoruz ama dediğiniz Kraft'lar filan daha pahalı diye hatırlıyorum Chicco'dan. İkinci el alacaksanız da elden alın, almadan mutlaka deneyin. Bir arkadaşım ikinci el uygun fiyata almıştı, farklı şehirden kargolandı, birkaç aya tekerlekleri iflas bayrağını çekti.

Sıfır Chicco Liteway travel sistem alın. Öyle dehşet pahalı değil, hem de acayip sağlam. İlk kızımda 3 sene dağ bayır, dere tepe kullandık. Şimdi ikinci kızımda kullanacağız. Bütçenizi tam bilmiyoruz ama dediğiniz Kraft'lar filan daha pahalı diye hatırlıyorum Chicco'dan. İkinci el alacaksanız da elden alın, almadan mutlaka deneyin. Bir arkadaşım ikinci el uygun fiyata almıştı, farklı şehirden kargolandı, birkaç aya tekerlekleri iflas bayrağını çekti.
Eğer ikinci el alırsam bulunduğum şehirden bakacağım. Bir tane hakkim var zaten o da çöp olup gitmesin. Sonra işin yoksa bir de koca dirdiriyla uğraş.

Temiz güzel birşey bulursanız 2. el alın. Hangi marka, model kullanışlı olur kullanıcı yorumları okuyun. Youtube'da farklı farklı marka ve modelleri anlatan videolar var. Onlara bakın.
Benim arkadaşım benim arabanın aynısını 2. el olarak Internetten aldı. Arabayı gördüm. Pırıl pırıldı.

Iste bende çok kararsız kaldım. Ikinci el temiz birşey bulabilirmiyim.
Benim oğluma annemler yurt disindan bebek arabası getirmişti. Ama tr şartlarında kullanamadık oradaki arabaları bilen bilir kocaman tekelerler ağır baya guzelde görünüyordu. Yalniz otobüse binmek lazm olsa binemiyorsun katlansa bile devasa duruyor agirdi( orda otobüs ,tranvaya bebek arabasi acik biniliyor) herneyse kullanamadik. 1.5 yaşındayken ben sattim ama satarken alacak kisilere dedm bakin ağır, araba arkasi geniş değilse zor sığar aldilar. Bende oğluma chicco lite way aldim ikinci el ne kadar kullanacagimizi bilmediğimden ama şansıma iyi ve yeniydi. Cikan her parcasini çıkardım makinada yikadim kullandım. Halada duruyor . Iyisinj bulabilirsiniz istediğinz markalarida bulabilirsiniz. Ben fiyatının cok altinda sattım elimden ciksin diye yer yoktu koyacak belki benim gibi olan birinden guzel araba alabilirsiniz. Bulunduğunuz şehirden olmasina dikkat edin gidip bakin içinize sinerse alırsınız

Back
X