• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana da bi parfüm önerin meyveli ya da çiçeksi olsun

leylek82

çok zor bazen....
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
5.647
22
358
42
Diğer
evet bana da yardımcı olurmusunuz
meyveli ya da çiçeksi de olabilir
ama aynı zamanda kalıcı ve kadınsı
haydin bacılarım parfüm gurularım bana da bi el atın
lütfeeeeeeeenbayanssulusmile

Son düzenleme:
bu amor amoru çok duyuyorum burada valla merak ettimbilmiyorumkismile
teşekkürler canım
kızlar başka varmı not alıyorum yarın bakmaya çıkıcam
benim çok sevdiğim gıvenchy absolutely var
nette bakınınca hep bihterin parfümü çıkıyo ama o değil
böyle onun tarzında bişeyler bakıyorum hafif ama çekici

evet kızlar bana bi kaç öneride bulunurmusunuz
akşam üzer, almaya çıkıcamda

zaten cevaplasanız şaşardım bende mi bişey var anlamadımki
ne zaman daralsam konu açsam hayrına en fazla iki kişi anca uğrar

senin givenchy absolutely bencede çiçek kokusu ona devam et :))
chloe de çok güzel şekerli tarzda bi koku bence

Escada'nın ISLAND KıSS ' ini deneyen varmı acaba?o da böyle meyvemsi kokuyo.ben çok severek kullanıyorum

island kiss'i burda ilk söyleyen benimdir heralde.herkes tek somut herkesçe bilinen parfümleri kullanınca böyle hoş parfümler pasif kalıyo tabiakannehir

Kesinlikle "Armani code"
Burberry the beat
Calvin Klein Euphoria

bu 3 parfümden bende var armani zambak kokulu gibi
burberry beat hiç çiçek kokusu gibi gelmemişti annemin parfümü olduğu için anne kokusu derim :))
calvin klein euphoria da annemin parfümüdür (ama ben kullanıyorum =) ) o çiçek kokusu ama ağır biraz ve oryantal bi koku
eğer leylek82 hafif bi çiçek kokusu arıyorsa burberry içlerinde en hafifi (bence ama :))

bir arkadaş daha önerrmiş "chloe" çok hoş ve ferah bir koku....

estee lauder "beyond paradise" (egzotik çiçek kokusu var, inanılmaz pozitif hissetiriyor beni) ve marc jacobs'un "lola" ve "daisy" parfümlerini de öneririm....

bir arkadaş daha önerrmiş "chloe" çok hoş ve ferah bir koku....

estee lauder "beyond paradise" (egzotik çiçek kokusu var, inanılmaz pozitif hissetiriyor beni) ve marc jacobs'un "lola" ve "daisy" parfümlerini de öneririm....

este leuder beyond paradise bunu çok söylemişsiniz kızlar
valla merak ettim
bi tane orjinal bi parfüm alıcam.bi iki tane de d&p den alıcam
neyse eğer parfüm krizi geldi bana birdenbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
hep bişeye takılmak istemiyorum artık

bunların hepsini not alıyorum
bu arada yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürlerbuyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
canım bu nasıl bir parfüm ?kalıcı mı ?

hem de nasıl kalıcı anlatamam.gün boyu arkadaşlarım burunlarını getirip getirip kokuyo beni.şekerli bi koku bu,sevmeyen de çıkabilir tabiki.ama benim bahar zevkime göre bi parfüm.egzotik,tropikal tatlar var sanırım içinde ananas kokusu alıyorum sanki,mango da olabilir,tam meyveli ya,elime aldım koklaya koklaya yazıyorum resmenkaydirigubbakcemile3

hem de nasıl kalıcı anlatamam.gün boyu arkadaşlarım burunlarını getirip getirip kokuyo beni.şekerli bi koku bu,sevmeyen de çıkabilir tabiki.ama benim bahar zevkime göre bi parfüm.egzotik,tropikal tatlar var sanırım içinde ananas kokusu alıyorum sanki,mango da olabilir,tam meyveli ya,elime aldım koklaya koklaya yazıyorum resmenkaydirigubbakcemile3

ya benim konuya mesaj yazsana bi yine parfüm bölümünde listeme bak bi bide bu eklendi şimdi arasından 2 tane seçmem lazım lütefen bak yarın alcağım acill aklinialirimsmile vereliniortak

bu 3 parfümden bende var armani zambak kokulu gibi
burberry beat hiç çiçek kokusu gibi gelmemişti annemin parfümü olduğu için anne kokusu derim :))
calvin klein euphoria da annemin parfümüdür (ama ben kullanıyorum =) ) o çiçek kokusu ama ağır biraz ve oryantal bi koku
eğer leylek82 hafif bi çiçek kokusu arıyorsa burberry içlerinde en hafifi (bence ama :))

Sizin anneniz varken parfume hic masraf etmenize gerek yok o zaman,
Keske benimde kullandigim parfumleri kullanan bi annem olsa diycem fakat bizde durum tam tersi.(:

Back