Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle "Armani code"
Burberry the beat
Calvin Klein Euphoria
bir arkadaş daha önerrmiş "chloe" çok hoş ve ferah bir koku....
estee lauder "beyond paradise" (egzotik çiçek kokusu var, inanılmaz pozitif hissetiriyor beni) ve marc jacobs'un "lola" ve "daisy" parfümlerini de öneririm....
island kiss'i burda ilk söyleyen benimdir heralde.herkes tek somut herkesçe bilinen parfümleri kullanınca böyle hoş parfümler pasif kalıyo tabiakannehir
canım bu nasıl bir parfüm ?kalıcı mı ?
hem de nasıl kalıcı anlatamam.gün boyu arkadaşlarım burunlarını getirip getirip kokuyo beni.şekerli bi koku bu,sevmeyen de çıkabilir tabiki.ama benim bahar zevkime göre bi parfüm.egzotik,tropikal tatlar var sanırım içinde ananas kokusu alıyorum sanki,mango da olabilir,tam meyveli ya,elime aldım koklaya koklaya yazıyorum resmenkaydirigubbakcemile3
bu 3 parfümden bende var armani zambak kokulu gibi
burberry beat hiç çiçek kokusu gibi gelmemişti annemin parfümü olduğu için anne kokusu derim :))
calvin klein euphoria da annemin parfümüdür (ama ben kullanıyorum =) ) o çiçek kokusu ama ağır biraz ve oryantal bi koku
eğer leylek82 hafif bi çiçek kokusu arıyorsa burberry içlerinde en hafifi (bence ama :))