kızlar bana bir yasin okurmusunuz

sevil.

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
635
46
643
İstanbul
arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve sebepsiz infertilite yüzünden çocuğum olmuyor bu ramazan 500 kişiye 500 yasin okutacağız şuan 150 kişi ancak oldu.okuyabilenler bana yasin olursa benim için çok makbule geçer.Rabbim hepimizi bu mübarek günlerde yavrusuna kavuştursun

canım bzsde 5 arkadaş 5 tane okuyabiliriz Rabbim yüzünü güldürsün inşallah :) her birimiz bir tane yani..

Son düzenleme:
bende okurum 1 tane..Allahım kabul etsın inşallh bizimde sebebsiz infertilite bizde 4 yıllık evliyiz,1 kımyasal gebelik geçirdim,sevıncımiz 1 gün sürdü:14: O da nasip herşey allhtan.İnşallh dualrın kabul olur bir an önce hamile kalırsın kalırız:emir_bebek:

cnm bende 1tane okurum kesin yazabilirsin benmde 7yıl çocuğum olmadı sebep yoktu sadece piskolojik dendi rabbime bol bol dua et meryem suresinin 5ve 6. ayetlerini oku sınırsız sayı yok daraldığında rabbim sanada nasip etsin

canım bende okurum 1 tane.o hasreti çok iyi bilirim.rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah.dua ile

bende okurum 1 tane..Allahım kabul etsın inşallh bizimde sebebsiz infertilite bizde 4 yıllık evliyiz,1 kımyasal gebelik geçirdim,sevıncımiz 1 gün sürdü:14: O da nasip herşey allhtan.İnşallh dualrın kabul olur bir an önce hamile kalırsın kalırız:emir_bebek:
Allah kolaylık versin sanada banada canım kim istiyorsa herkese nasip etsin

cnm bende 1tane okurum kesin yazabilirsin benmde 7yıl çocuğum olmadı sebep yoktu sadece piskolojik dendi rabbime bol bol dua et meryem suresinin 5ve 6. ayetlerini oku sınırsız sayı yok daraldığında rabbim sanada nasip etsin

tamam canım bol bol okurum bizde muradımıza kavuşuruz inşallah

bu sabah 1 tane okudum canım ilk işim sen oldun kalkar kalkmaz,inşallh tez zamanda kavusursun..

Back