Kızlar bana bir yardımcı olsanız kafam karışıyor.

Ceennet

Aktif
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
1.001
371
Kızlar benim göğsüm D cup 80
Estetik yaptırmak istiyorum emzirme bittikten sonra sizce C cup 85 yine büyükmü olur? Sizce ideal gögüs ölçüsü nedir? Kafam çorba gibi oldu her model her şekil sütyen kullanmak istiyorum sizce göğsümü yaptırırsam nasıl olmalı?
Göğüs ölçüsünü begenenler nasıl önerirsiniz bayanlar yada nasıl olmasını isterdiniz?

Kızlar benim göğsüm D cup 80
Estetik yaptırmak istiyorum emzirme bittikten sonra sizce C cup 85 yine büyükmü olur? Sizce ideal gögüs ölçüsü nedir? Kafam çorba gibi oldu her model her şekil sütyen kullanmak istiyorum sizce göğsümü yaptırırsam nasıl olmalı?
Göğüs ölçüsünü begenenler nasıl önerirsiniz bayanlar yada nasıl olmasını isterdiniz?
80c ve 85d ayni degil mi zaten? Bana bircok yerde oyle soylediler birini buyutup birini kucultunce ayni olcu oluyormus :KK64:

Iyi de bu insanın boyuna kilosuna proporsiyonuna göre değişir.
Şimdi biz sizi tanımadan neye göre yorum yapacağız.
Not: ben şahsen büyük göğüsleri itici buluyorum.eger 1.70 ve üzeri değilsen 80 beden cok iyi.
80 beden meme diye bir ölçü yoktur
cup önemli
80 meme altından göğüs ölçüsüdür

Iyi de bu insanın boyuna kilosuna proporsiyonuna göre değişir.
Şimdi biz sizi tanımadan neye göre yorum yapacağız.
Not: ben şahsen büyük göğüsleri itici buluyorum.eger 1.70 ve üzeri değilsen 80 beden cok iyi.
160 boyum 56 kilom ve d 80 kilo olarak emzirme bittikten sonra 52 olurum büyük ihtimal ile ama göğüs hiç erimiyor.

80 d benim de, emzirme öncesi gerçekten harikaydı.
Şu an hala 80 d ama nerdeyse sütyenin içine kıvırıp öyle koyuyorum. İnanılmaz sarktılar ve bu beni çok mutsuz ediyor.
Emzirme bitince mutlaka ameliyat olacağım diyorum bazen ama düşüncesi bile çok çok korkutuyor. İnşallah cesaretimi toplarım bir gün

80 d benim de, emzirme öncesi gerçekten harikaydı.
Şu an hala 80 d ama nerdeyse sütyenin içine kıvırıp öyle koyuyorum. İnanılmaz sarktılar ve bu beni çok mutsuz ediyor.
Emzirme bitince mutlaka ameliyat olacağım diyorum bazen ama düşüncesi bile çok çok korkutuyor. İnşallah cesaretimi toplarım bir gün
Aynen bnöde öyle canım sorma ya :KK43:

Bu konularda doktor tavsiye vermiyor mu? Onlar ne kadar olması gerektiğini söylüyor zaten. Hiç doktora danıştınız mı?

X