• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bana bir akıl verin ?

CilliSardunya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
1.032
1.509
133
Arkadaşım nişanlanacak. Ben hediye almak istiyorum böyle el emeği . Diğer arkadaşım para taakalim diyor 50 tl yani hem ihtiyaçları yok hemde para harcanır gider diye düşünüyorum. Ama cumartesiye kadar bişey almam lazım. Öneriniz var mı ? Şu el işi etamin tablololar var ama 200 tl istiyor çok geldi. Bir de şunlar çok hoşuma gitti. Başka öneriniz var mı acil?

Eklentiler

• Screenshot_20191215-133331.webp
    Screenshot_20191215-133331.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20191215-133317.webp
    Screenshot_20191215-133317.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 31
ev dekorasyonu için nasıl birşeyler düşündüğünü biliyor musunuz ? belki evinin tarzına uymayacak bunlar ?
çeyizlik birşeyler alsanız.
uygun fiyata 2li kahve fincanı takımları var. veya mutfak havluları gibi..

ev dekorasyonu için nasıl birşeyler düşündüğünü biliyor musunuz ? belki evinin tarzına uymayacak bunlar ?
çeyizlik birşeyler alsanız.
uygun fiyata 2li kahve fincanı takımları var. veya mutfak havluları gibi..
Böyle şirin minnoş şeyleri sever. Çeyizlik her şeyi var. Fincan takımı olabilir bende düşündüm. Ama inanın hiç anlamam böyle işlerden çeyiz falan . O kahve takımında mi markası olması gerekiyor. Havlu da etaminden yapıyolar öyle bişey mi olsa ki

Bence en iyisi para takmak, bir ihtiyacını karşılar.
Ama illa birşeyler alacaksanız, evinde kullanacağı birşey alın, çay - kahve takımı gibi, ya da en basitinden süslü minnoş bir ekmek sepeti. Ama kullanacağı birşey olsun.

Böyle şirin minnoş şeyleri sever. Çeyizlik her şeyi var. Fincan takımı olabilir bende düşündüm. Ama inanın hiç anlamam böyle işlerden çeyiz falan . O kahve takımında mi markası olması gerekiyor. Havlu da etaminden yapıyolar öyle bişey mi olsa ki

yaa işte sevebilir de böyle şeyler taa nişan da hediye olarak gelir, bi yere konur unutulur. bi de evi tek başına dekore etmicek. eşi hoşlanmayabilir.
yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. marka ismi vermek doğru mu bilmiyorum ama english home'da bu ara baya indirim var. ben de üst komşunun kızına nişan hediyesi ordan bişiler bakıcam.
paşabahçede de güzel şeyler var ama fiyat skalası yüksek biraz.

Bence en iyisi para takmak, bir ihtiyacını karşılar.
Ama illa birşeyler alacaksanız, evinde kullanacağı birşey alın, çay - kahve takımı gibi, ya da en basitinden süslü minnoş bir ekmek sepeti. Ama kullanacağı birşey olsun.
Para bana mantıklı gelmiyor. Çünkü ihtiyaç yok 50 tl nın de bir değeri yok daha fazla olsa tamam derim. Kalıcı bir şeyler olsun istiyorum. Yani görünce bunu şu arkadaşım almış diyebilsin . En iyisi kahve takimi. Diğerlerini almış olabilir. Bayadır çeyiz alıyor çünkü

yaa işte sevebilir de böyle şeyler taa nişan da hediye olarak gelir, bi yere konur unutulur. bi de evi tek başına dekore etmicek. eşi hoşlanmayabilir.
yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. marka ismi vermek doğru mu bilmiyorum ama english home'da bu ara baya indirim var. ben de üst komşunun kızına nişan hediyesi ordan bişiler bakıcam.
paşabahçede de güzel şeyler var ama fiyat skalası yüksek biraz.
Tamam teşekkür ederim. Bakacağım sağolun. En iyisi fincan takimi

Paranın değeri olmaz. Düğününe altın düşünüyorum. Çeyizlik her seyinu aldı. Kahve fincanı düşündüm bende
Tam aksine para daha iyi istedigini alır ama paraya ihtiyacı yok diyorsun o zaman güzel ve şık bir fincan takımı al 150-200den başlar güzelliğine göre

Tam aksine para daha iyi istedigini alır ama paraya ihtiyacı yok diyorsun o zaman güzel ve şık bir fincan takımı al 150-200den başlar güzelliğine göre
Evet paraya karar verdim. Çıkıp almaya zamanım yok. 21 in de zaten nişanı. Ihtiyacı yok derken harcanır gider ben değeri olsun istiyordum.

Back
X