Kızlar bana akıl verin

Eşin haklı bence. Rica etmiş bir sebebi vardır. Belki söylemek istememiştir. Önemli olan bireyte gitmek mi, gittiğini göstermek mi? Gereksiz bir tartışma olmuş.

Adam ailesinin ne oldugunu biliyor ama kırmak istemiyor, laf gelsin hesap vereyim de istemiyor işin ucu gelin musrife dayanacak çünkü. Paylaşmak istiyorsanız aileye gizleyip paylaşın eşiniz zorda belli

Adam ailesinin ne oldugunu biliyor ama kırmak istemiyor, laf gelsin hesap vereyim de istemiyor işin ucu gelin musrife dayanacak çünkü. Paylaşmak istiyorsanız aileye gizleyip paylaşın eşiniz zorda belli
Benim derdim aslında paylaşmak değildi kendi evimiz ailemiz ayrıyken ailesinin düşüncelerine göre hayatımıza yön vermemiz bu sadece fotoğraf ile kalmayacak belki evimize aldığımız bir şeyin fiyatını gizlemek zorunda kalacağız belki ilerde çocuğum olduğu zaman ona yaptığımız bir harcamayı saklamak zorunda kalacağız belki ben buna kızıyorum

Siz gezip eğlendiniz diye, neden ailesi mutsuz oluyor, gerçekten garip. Onlara neymiş ya hu. Delirmiş bu insanlar ve eşin. Allah yardımcın olsun, işin zor:

Sizi anlıyorum fakat eşiniz açınızdan da cozulemeyecek bir sorun oda yöntemi böyle bulmuş.sizde paylaşmamakta bulacaksınız kafanız agrimayacak. Şu söz çok hoşuma gider
Gez ve kimseye söyleme.Gerçek bir aşk hikâyesi yaşa, kimseye söyleme.Mutlu ol, kimseye söyleme.İnsanlar güzel şeyleri mahveder."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…