Kızlar mrb. buluşalım da nasıl olacak? facebook grubu iyi fikir ama yazdım çıkmadı öyle bir grup.
Bu link tekrar kadınlar kulübüne yönlendiriyor cnm tekrar kopyalarmısın linki. facebook .c0m olarak başlaması lazımlinkini atayim canim sana buradan tikla acilsin
https://www.kadinlarkulubu.com/7050...ment_id=705442402880551¬if_t=group_comment
bu linkden facedeki gruba gelebilrisiniz kizlar....
Grubu gizli mi yaptınız o yüzden de bulamıyor olabiliriz
Burger king yok canım burda. targovi tarafı var birde sahil gezmek için başka bi yer yokYeni konu açmayayim burdan sorayim dedim Bakü'de burger king var mi arkadaslar ben hep mc.donalds gördüm de bide pazarlari ne yapiyorsunuz gezilecek yerler nereler
Bizi buradan bulabilirsin… :)Face grubunu ben de bulamadım
Selam ben de bakude yasiyorum.2.cocugumu burda dogurdum.isterseniz size yardimci olbilirm bu konuda
Tabiki şu anda 12 kişiyiz ve buluşuyoruz senide bekliyoruz o zaman en kısa zamanda... Facede "Çiçekler buluşuyor " grubumuza gel seni watsapp grubumuza alalım... Çok geçmiş olsun... Bizde buraya geldik dr başımız kalkmadı benim ayagım kırıldıgında Merkezi Klinikaya gittik buranın en iyisi biraz pahalı ancak diğerlerinden çok temiz... Flame tower ların hemen yanı.. Hatta Az tv karşısı... Ben Elvan tanıştığıma sevindimkızlar merhaba Hakan Bey'i önermişsiniz forumda jinekolog olarak ama eşimin acilen bir ürologa ihtiyacı var bildiğiniz bir tane üroloji uzmanı var mı acaba?
Bana da acilen bir dermatolog gerekiyor bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum:)
bu arada ben de evde sıkıntından patlamak üzereyim üzerimizdeki şu dert bir geçsin sayfanın tamamını okucam buluşma yapıosanız ben de gelicemmm:)))
hoşgeldin canım Oksijen klinikasında Aykut kefi bey var . Çok iyi bir doktor ama bir yıllığına gelmiş türkiyeden. Şubatta izni bitiyo. ) Eylül Üniversitesinde prof. gnül rahatlığıyla gidebilirsiniz tatlım. Jinokologda tabiki hakan bey derim. dermatolog bilmiyrm ama ğrenebilirsin cnm gittiğinde belki vardır iyi bir doktor.kızlar merhaba Hakan Bey'i önermişsiniz forumda jinekolog olarak ama eşimin acilen bir ürologa ihtiyacı var bildiğiniz bir tane üroloji uzmanı var mı acaba?
Bana da acilen bir dermatolog gerekiyor bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum:)
bu arada ben de evde sıkıntından patlamak üzereyim üzerimizdeki şu dert bir geçsin sayfanın tamamını okucam buluşma yapıosanız ben de gelicemmm:)))